1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Oled mõelnud näojoogat proovida? Septembris saad Mai-Liis Kivistiku juhendamisel teha seda täiesti tasuta!
Oled mõelnud näojoogat proovida? Septembris saad Mai-Liis Kivistiku juhendamisel teha seda täiesti tasuta!

Oled mõelnud näojoogat proovida? Septembris saad Mai-Liis Kivistiku juhendamisel teha seda täiesti tasuta!

Mai-Liis Kivistik, loodusterapeut, näojooga õpetaja ja elustiilibrändi MaiWistik looja, kutsub kõiki huvilisi osalema tasuta 3-päevasel näojooga väljakutsel, mis toimub 17.-19. septembrini. Väljakutse annab sulle võimaluse tutvuda näojooga mõjuga täiesti tasuta, et taastada oma näonaha nooruslik sära ja vabaneda kortsudest loomulikul viisil.

Mai-Liis Kivistik. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Väljakutse on mõeldud neile, kes soovivad katsetada midagi uut ja tuua oma igapäevaellu loomulikud iluprotseduurid. Osalemine on lihtne – kõik tegevused toimuvad virtuaalselt kinnises Facebooki grupis, millega liitujad saavad täpsed juhised juba enne väljakutse algust. Lisaks harjutustele jagatakse grupis ka kogemusi ning otseülekannetega vastatakse osalejate küsimustele. Kõigi aktiivsete osalejate vahel loositakse välja auhind MaiWistiku tootevalikust.

Väljakutse on mõeldud neile, kes soovivad katsetada midagi uut ja tuua oma igapäevaellu loomulikud iluprotseduurid.

Mai-Liis Kivistik. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Mai-Liis Kivistik on tuntud oma holistilise lähenemise poolest tervisele ja ilule. Rahvusvahelise kogemusega joogaõpetajana, kelle erialaks on nii näojooga kui ka erinevad massaažitehnikad, jagab ta oma teadmisi ja oskusi, et aidata inimestel säilitada loomulikku ilu ja enesekindlust.

  • Kui oled huvitatud näojooga harjutamisest ja soovid rohkem teada saada, kuidas oma näolihaseid hooldada ja treenida, siis see väljakutse on just sulle! Täpsem info ja registreerimine SIIN.
Head Uudised GoodNews