1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Nüüd meie raamatukogus! Carmen Pritsoni “Manifesto” võib muuta sinu elu!
Nüüd meie raamatukogus! Carmen Pritsoni “Manifesto” võib muuta sinu elu!

Nüüd meie raamatukogus! Carmen Pritsoni “Manifesto” võib muuta sinu elu!

Manifesteerides tulevikku on vaja aru saada enda julgusest, reaalsetest võimalustest ja pingutust nõudvatest tegevustest. Iga sinu mõte on homse päeva emotsioon ja seejärel tegevus. Ole oma tegevuste ja tulemuste autor. Carmen Pritsoni raamat „Manifesto“ on arengukalendrina justkui inspiratsioonivedur, sinu isiklik visioonide järgija.

Unistuste ja eesmärkide võimalus

„Manifesto“ on unistuste ja eesmärkide loomise võimalus. See on hea tööriist, mis aitab sul jõuda lähemale nendele eesmärkidele, millest oled ehk juba ammu unistanud, aga pole mingil põhjusel veel saavutanud. Raamat kingib lugejale edumaa – olla kindlam oma valikutes ja kiirem nendeni jõudmisel. „Manifesto“ on loodud eesmärgiga anda sulle vajalik lootus ja reaalsete sammude järgimise võimalus. Kui sa ei näe, kuhu suundud, siis ei saa sa olla ka väga kindel selles, kuhu lõpuks jõuda soovid. Kui sinu eesmärk on jõuda kaugemale, hüpata kõrgemale, siis on vaja oma elu planeerida.

„Põhjused, miks me ei liigu edasi, on aga tihti seotud just sellega, et me ei pane eesmärke ja plaane kirja. Kas sa teadsid, et kirja pandud eesmärkidel on lausa 40% suuremad võimalused täituda?“ küsib Carmen raamatus.

Raamatu saab tellida SIIT!

Head Uudised GoodNews