1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Nõuanded, kuidas internetis segajaid vältida
Nõuanded, kuidas internetis segajaid vältida

Nõuanded, kuidas internetis segajaid vältida

Raamatu “Kuidas saada asjad tehtud” autor Erin Falconer on üle 1,8-miljonilise igakuise külastusega hinnatud kodulehe Pick the Brain peatoimetaja ja kaasautor. Ta on olnud kaasasutaja LEAFtv-s, millest on välja kasvanud börsiettevõte Leaf Group, kus ta töötab praegu tegevjuhina. Falconeri kirglik missioon on näidata ülekoormatud naistele, kuidas saavutada vähem tehes rohkem.

Foto: Shutterstock.com

Erin jagab raamatus praktilisi mõtteid ja viiteid, kuidas asjad päriselt ellu viia. Töötades arvutis on paratamatult internet üks suur segaja. Erin annab nõu, kuidas internetis segajaid vältida ja vähendada.

Foto: Shutterstock.com
  • Lülita segajad välja! Kui tead – kodutöö tulemusel -, et oled aldis vastama Pinteresti või meelisveebipoe teavitustele, võta midagi ette. Saad need täielikult välja lülitada või seadistada SelfControli-laadse taimeri, nii et sirvid neid ainult määratud aegadel.
  • Kogu kokku kõik ülesanded, mis tuleb ära teha väljaspool internetti, ning lülita wifi nende tegemise ajaks välja.
  • Plaani aeg tühjale-tähjale. Teades, et saad plaanitud ajal kell pool kolm suhtlusmeedias kolada, suudad paremini ülesandele keskenduda.
  • Kasuta kogu ekraani ainult käsil olevaks tööks. Ära luba nähtavale jäetud Facebookil, Twitteril ega Apartment Therapyl end iga pisipausi ajal peibutada.
  • Lõpeta nende inimeste jälgimine ja nendega suhtlemine, kes panevad sind ennast halvasti tundma. Inimesed mõjutavad sind ka suhtlusmeedia vahendusel. Kui pööritad iga kord silmi, kui näed Twitteris kolleegi avatari, loobu lihtsalt seda jälgimast.

Raamatu “Kuidas saada asjad tehtud” saab tellida kirjastuse

Million Mindset e-poest

Head Uudised GoodNews