1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Nõrk ühendus Maaga toob kaasa kehva enesetunde: see hingamisharjutus aitab end maandada
Nõrk ühendus Maaga toob kaasa kehva enesetunde: see hingamisharjutus aitab end maandada

Nõrk ühendus Maaga toob kaasa kehva enesetunde: see hingamisharjutus aitab end maandada

“Kas teadsid, et kui Maaga ühendus on nõrk, võib see mõjuda enesetundele, tervisele, meeleolule, selgusele, sinu võimekusele end teostada ja olla nähtav? Sümptomid võivad olla näiteks pea uimasus, udune olek, ebaselgus, vererõhuprobleemid, ärevus ja depressioon, seletamatud või kroonilised valud ja magamishäired,” loetleb Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja “Hinga ja ela!” raamatu autor Monika Palm, kes rõhutab, et hea enesetunde loomiseks on vaja tugevdada kontakti Maaga.

Ühendust Maa ja iseendaga nõrgestab elektromagnetiline kiirgus

Näiteks toob Palm pideva arvutis istumise ja elektromagnetvälja kiirguses olemise. Tugev ühendus Maaga (kutsutakse ka maanduseks) on tema sõnul üks olulistest elementidest sisemiselt tasakaalus olemisest. See mõjutab ka materiaalset heaolu ja suhet rahaga.

Harjutus Maaga kontakti tugevdamiseks

  1. Seisa toetudes jalataldadega kindlalt vastu maad.
  2. Alusta hingamist aeglaselt ja sügavalt. Me ei hinga ainult kõhtu.
  3. Kujuta sissehingamisel ette, et sa hingad Maa seest. Tunneta, mida Maa sulle annab. Võib-olla tunned soojust, energiavoolu või tekstuuri, jahedust vm. Ükskõik, mida maa sulle hetkel anda tahab, võta see vastu ja luba sel voolata läbi keha.
  4. Luba väljahingamisel voolata energial Maa sisse tagasi. Tee seda nii kaua, kuni see õige tundub. Püüa seda teha mitte alla 5 minuti. Läbi selle lood sa imelise energeetilise ühenduse Maaga.
  5. Enne harjutuse lõpetamist ja sellest välja tulemist kujuta ette, et hingad sisse armastuse energiat ja väljahingamisega saadad Maa tervendava energia sisse kõik, mis sind eelnevalt on häirinud – näiteks sümptomid, kus need transformeeritakse taas armastuse energiaks.
  6. Seda harjutust tehes tugevdad kontakti Maaga, oled maandatud, rahulikum ja rohkem sina ise.

Raamatu saab tellida Apollo ja Rahva Raamatu e-poest!

Head Uudised GoodNews