1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Näojooga kursuse korraldaja Mai-Liis Kivistik: 200 osalejat on siiski märkimisväärselt äge number, olen iga osaleva naise üle siiralt uhke!
Näojooga kursuse korraldaja Mai-Liis Kivistik: 200 osalejat on siiski märkimisväärselt äge number, olen iga osaleva naise üle siiralt uhke!

Näojooga kursuse korraldaja Mai-Liis Kivistik: 200 osalejat on siiski märkimisväärselt äge number, olen iga osaleva naise üle siiralt uhke!

Teisipäeval algas põnev uus 4-nädalane näojooga virtuaalkursus “10x nooremaks kirurgilise sekkumiseta” koos Herbazeni looja, joogatreeneri ja loodusterapeudi Mai-Liis Kivistikuga. Esimesel kursusel alustas 200 tublit näojoogahuvilist.

Tõhus ja pikaajaliste tulemustega meetod vananemise ennetamiseks

Mai-Liis rõõmustab, et on väga äge tasapisi näha inimeste teadlikkuse tõusu. “2020. aasta kevadel alustasin näojooga grupitunde ja siis oli ikka vaevaline selgitada, miks on näo treenimine oluline. Praegu videokursust lansseerides oli sees ikka väike ärevus, et kui paljud on päriselt valmis endaga tööd tegema. Rõhutan alati, et näojooga nõuab pühendumist ning järjepidevust, sest tulemused saavutab vaid regulaarsel harjutamisel. 200 osalejat on siiski märkimisväärselt äge number! Olen iga osaleva naise üle siiralt uhke, sest ta on otsustanud ise luua ennast sellisena nagu tema seda soovib mitte ei ela paratamatuse küüsis,” on Mai-Liis rahul.

Ilutööstus manipuleerib meiega pidevalt ja on sidunud väärtused tugevalt välise väljanägemisega. Mai-Liis toob välja, et paljud näojooga huvilised on proovinud erinevaid kreeme, seerumeid ja hooldusi, kuid ei näe ikka püsivaid muutusi. Kuigi need võivad tunduda kiire lahendusena, on teaduslikult tõestatud, et kreemid ja seerumid ei saa meie vananemisprotsessi elimineerida.

Näojooga on pikaajaliste tulemustega, 100% looduslik meetod, kuidas aeglustada vananemist ja olla kõrge eani särava nahaga. “Näo treenimine on täpselt sama nagu keha jaoks trenni tegemine. Saad õnnehormoone ja ka lihas saab toonusesse,” võrdleb ta.

Kursusel palju põnevat

Tihti inimesed jätavad kursusi pooleli ja kuna näojooga nõuab järjepidevust, on Mai-Liis põhjalikult läbi mõelnud, kuidas osalejaid motiveerida. Ta on sidunud kursuse tervislikku elu toetava Facebooki kinnise grupiga. Seal toimuvad igakuiselt erinevad väljakutsed, artiklite/taipamiste jagamine ning ka live-videod kursuse ajal. Kõik selleks, et isegi praeguses maailmas oleks inimesel sarnaselt mõtlev keskkond ja lihtsam enda eest päriselt hoolitseda.

Mai-Liis ütleb, et iga päev näojoogat praktiseerides püsib nahk kauem noor ega lõtvu ja regulaarsel praktiseerimisel vähenevad kortsud. Kui regulaarselt näojoogaga tegeleda, on ühe nädala pärast on nägu rohkem toonuses ja märkad naha kvaliteedi paranemist. Ühe kuu pärast võib näha, et väiksemad peened jooned vähenevad. Lisaks kumab nahk tervisliku säraga.

“Siin tuleb siiski ootustele pidur peale panna, sest iga inimene on erinev ja palju sõltub tulemuste saamisel ka sinu geneetika ja sidekoe elastsus. Järjepidev tegutsemine viib aga kindlasti sihile,” rõhutab ta.

Kursus annab osalejale põhioskused:

  • luua sile ja tõstetud laup;
  • likvideerida rippuvad silmalaud,
  • vähendada varesejalgu või vabaneda tumedatest silmaalustest;
  • luua naeratus, mis sulle endale meeldib;
  • tervitada oma ilusat kaelajoont;
  • jätta hüvasti topeltlõuaga.

Kursus sisaldab 30 samm-sammult näojooga videot koos erinevate täiendavate materjalidega loodusliku nahahoolduse kohta. Mõned põnevad teemad, mis kaetakse: mida vältida igapäevases kosmeetikas, miks on õlid meile kasulikud või kuidas õigesti näorullikut kasutada.

Vaata näojooga kursuse kohta lähemalt kodulehelt

Head Uudised GoodNews