1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Muuda oma suvi kõige imelisemaks vaid ühe väikese nipiga!
Muuda oma suvi kõige imelisemaks vaid ühe väikese nipiga!

Muuda oma suvi kõige imelisemaks vaid ühe väikese nipiga!

„Aeg on huvitav nähtus. Kõigil meil on teda ühepalju, aga mitte kõik me ei tunneta tema möödumist samal moel,” ütleb Kai Oja.

Enamik inimesi ütleb suve lõppedes, et see möödus liiga kiiresti ja paljud asjad jäid tegemata. Kai kogemus eelmise suvega näitab, et suvi võib olla piisavalt pikk kõigiks seiklusteks ja piisavalt aega jääb ka lihtsalt olemiseks. Suve alguses pani ta lastega koos paika kõik seiklused, mida suve jooksul kindlasti teha tahavad. Juuli lõpuks olid kõik eesmärgid täidetud. Nad puhkasid Hiiumaal, külastasid Tallinnas virtuaalreaalsuse keskust, ujusid meres ja käisid telkimas.

Kõigi seikluste kõrvalt töötas edasi ka Kai ettevõte ja ikkagi jäi terve august veel vabaks. Kuidas ta seda tegi ja kuidas sinagi saaksid suvest kõike, mida soovid?

Füüsikute väitel on aeg olemas vaid sedavõrd kui temas toimuvad sündmused. Selleks, et sul oleks aega ja sündmused toimuksid, on vaja need paberile panna ja ellu viia. SIIT lingilt leiad oma eesmärkide jaoks suveplaneerija.

Pane kirja kõik asjad, mida sa suvel teha tahaksid ja seejärel vali neist 5, mis sa kindlasti ära teed. Nüüd on hästi tähtis, et sa need 5 väljavalitud tegevust ka kuupäevaliselt paika paned. Kirjuta kuupäev nii töölehele kui ka endale kalendrisse.

Ja nüüd ei olegi muud, kui pea endale antud lubadust ja seikle need seiklused kokkulepitud ajal.

31. juulil ja 7. augustil toimuvad Kai Oja seminarid Tartus ja Tallinnas. Jäta üks neist kuupäevadest kindlasti enesearengu jaoks vabaks. Täpsem info seminaride kohta jõuab peagi Kai Facebooki-lehele.

Head Uudised GoodNews
tags: