1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. MOTIVATSIOONIVIDEO! Vaimsuskirjanik Gregg Braden räägib oma elu ja maailma muutmisest
MOTIVATSIOONIVIDEO! Vaimsuskirjanik Gregg Braden räägib oma elu ja maailma muutmisest

MOTIVATSIOONIVIDEO! Vaimsuskirjanik Gregg Braden räägib oma elu ja maailma muutmisest

Menukas ameeriklasest niinimetatud vaimsuskirjanik Gregg Braden räägib alljärgnevas motivatsioonivideos oma elu ja maailma muutmisest.

„Nad ei suuda seda enam varjata. See oleks pidanud jõudma iga suure ajakirja ja ajalehe esikaanele. See oleks pidanud olema CNN-i esiuudis. See on viis, kuidas sina ja mina saaksime siin maailmas teha muutuse väga kiiresti,“ alustab Braden jõuliselt.

Braden räägib videos muu hulgas Michelson & Morley eksperimendist ja selle järeldustest, USA kosmoseagentuuri NASA tehtud vaatlustest ja mõõtmistest, Chandra observatooriumist, jumalikust maatriksist ning sillast inimese sisemaalima ja välismaailma vahel.

Eriti suurt tähelepanu pöörab Braden kvantosakestele.

„Kvantosakesed saavad eksisteerida ühes kohas korraga. Kvantosakesed saavad eksisteerida ka mitmes kohas korraga ja nad on ikka alati ühendatud. Kvantosakesed saavad üksteisega suhelda minevikus ja ka tulevikus. See on väga huvitav. Teadlased saavad võtta kvantosakese ja nad teavad kõike, mida saab selle kohta teada. Nad teavad selle pöörlemist, selle plusse, selle miinuseid, nende laengut olevikus. Nad saavad asju tuua tulevikku, nad saavad praegu muuta seda osakest ja see muutub selleks, mis pidi olema minevikus, et see saaks selleks, mis on praegu. Nad saavad muuta osakest olevikus ja see muudab osakest minevikus isegi siis, kui see minevik on juba juhtunud. Väga huvitav,“ räägib Braden muu hulgas.

Bradeni sõnul koosneme ka meie nendest kvantosakestest.

„Seega kas me saame teha seda, mida need osakesed teha saavad? Kas need näitavad meile meie limiite või need näitavad meile meie võimalusi, meie potentsiaali? Kas me saame teha kõike, mida need osakesed teha saavad? Vastus on jah, kui see põhineb sellel, mida me peame oma tõeks, mitte sellel, mida me mõtleme, vaid mida me usume oma südames. See on väga peen ja võimas erinevus. Mitte mõte, vaid süda,“ jätkab Braden.

„Me jõuame oma meeltega nende võimalusteni. Me kujutleme meie tervenemist, me kujutleme rahu, me kujutleme ideaalset suhet, me kujutleme seda küllust meie elus oma meeltega, nii me lukustame selle võimaluse kohale. Oma südamega, me anname sellele võimalusele elu, me hingame elu sellesse pilti oma meeles, läbi selle tundega meie südames ja teeme selle maailmas reaalsuseks,“ on Braden veendunud.

Head Uudised GoodNews