1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. MOTIVATSIOONIVIDEO! Motivatsioonikõneleja Coach Pain: ära lase kellelgi sulle ette kirjutada sinu saatust!
MOTIVATSIOONIVIDEO! Motivatsioonikõneleja Coach Pain: ära lase kellelgi sulle ette kirjutada sinu saatust!

MOTIVATSIOONIVIDEO! Motivatsioonikõneleja Coach Pain: ära lase kellelgi sulle ette kirjutada sinu saatust!

Alljärgnevas jõulises videos räägib tuntud motivatsioonikõneleja Coach Pain ülendavate kaadrite taustal sellest, kui imeline ja ilus on elu ning kuidas seda tuleks elada parimal moel.

„Mis teeb elu nii unikaalseks ja ilusaks? See on ilus, sest ükskõik mis sul on, mis sinu teele satub, millega sa tegelema pead, elu on ikka hea,“ on Pain veendunud.

Pain räägib, et paljud inimesed võtavad elu enesestmõistetavalt.

„Selle asemel, et aru saada, et sul on võimalus elada seda elu parimal moel, kuidas sa oskad. Sellel eluteel sa puutud kokku mitmete erinevate olukordadega, mitmete väljakutsetega. Sa satud olukordadesse, mida sa ei mõista ja võibolla sa ei peagi sel hetkel aru saama. Kui sulle tundub, et sa oled olukorras, kus sa oma elu ei armasta, siis häbi sulle, sest sinu elu on ilus ja kellelgi pole õigus seda rikkuda, kontrollida, kellelgi pole õigus sinu rõõmu ära võtta. Sinu elu on sinu elu ja sul on õigus elada seda parimal viisil kuidas sa saad, sa pead end korrale kutsuma, võtma täieliku kontrolli ja vastutuse tulemuste eest, mida iganes sa ka ei otsiks sel hetkel,“ pannakse videos südamele.

Juttu tuleb ka stressist asjade pärast mida ei saa kontrollida või vääritusetundest.

„Ära ole stressis asjade üle, mida sa ei saa kontrollida ja hakka keskenduma asjadele, mille üle sul on kontroll. Võta oma elu üle kontroll, võta kontroll nende võimaluste üle, usu endasse ja tea, et see pole sinu jaoks läbi!“ toonitatakse videos.

„Ära lase õnnetusel oma elu kontrollida, ära lase sellel sulle öelda kuidas sa oma elu elama peaksid, ära lase kellelgi sulle ette panna sinu eesmärki. Ära lase kellelgi sulle ette kirjutada sinu saatust. Keegi ütles sulle ammu aega tagasi, et sa oled väärtusetu, keegi vaatas sulle silma ja ütles, et sa ei saa hakkama. Mina ütlen sulle praegu, et sa saad hakkama! Mina ütlen sulle praegu, et sa pead hakkama saama! See on sinu elu, mille pärast sa võitled ja mida sa elad,“ manitseb Pain.

„Ära oota, et midagi juhtuks, vaid tee ise midagi! Võta täielik vastutus ja kontroll selle üle, mida me kutsume ELUKS,“ võtab Pain teema kokku.

Head Uudised GoodNews