1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. MOTIVATSIOONIVIDEO! Elu võib olla raske, aga torm ei kesta igavesti
MOTIVATSIOONIVIDEO! Elu võib olla raske, aga torm ei kesta igavesti

MOTIVATSIOONIVIDEO! Elu võib olla raske, aga torm ei kesta igavesti

„Elu on sõda,” ütleb Ben Lionel Scott klipis, kus vilksatavad kurbade ja tõsiste nägudega Mickey Rourke, Daniel Day-Lewis ja teised kuulsatest filmidest.

„On inimesi ja asju, kes või mis tahavad sind alla suruda. Asjad lähevad valesti. Kui asjad lähevad valesti, on lihtne öelda, et ma kas loobun või annan alla. Ja nii võibki teha. Aga arvan, et ei,  võitle edasi. Võitle, tulgu, mis tuleb. Sa ei anna kunagi alla. Mitte iial. Ja kui tunned, et su elu on kohas, kus ei saa enam halvemaks minna ja tundub, et ühtki väljapääsu pole, siis ongi hästi. See tähendab ülimat proovikivi. See tähendab, et sul on minna ainult kõrgemale,” räägib Ben.

“See tähendab ka seda, et asjad lähevad raskeks, raskemaks kui sa oskad ette kujutada. Tundub nagu see torm, milles sa oled, ümbritseks kogu maailma. Aga ma võin öelda, et see ei ole nii. Tormist, milles sa oled, on raske välja näha. Tundub justkui see torm oleks kõik. Aga see torm ei ole kõik. Ja see ei kesta igavesti. Sa saad sellest välja. Ja kui sa saad sellest välja, näed sa taas päikest. Praegu pannakse sind proovile, sepistatakse tules ja valus. See on test. Ära kuku selles testis läbi. Ära loobu. Ära kunagi anna alla, vaid proovi edasi. Võitle läbi tormi, võitle läbi valu ja tule teisele poole. Tugevamana ja targemana ja paremana. Sa oled võitleja. Ellujääja. Võitja. Võidukas ja tormist prii. Vaba pimedusest. Elu võib olla raske. Aga tead, mida? See on ainuke elu, mis sul on. Sa võid elada elu, millele tagasi vaadates saad öelda: ma teeksin seda kõike uuesti!“

Head Uudised GoodNews