1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MÕNUS JOOGAPÄEV I Joogaõpetaja Tiit Trofimov: jooga annab juurde painduvust ja tervist
MÕNUS JOOGAPÄEV I Joogaõpetaja Tiit Trofimov: jooga annab juurde painduvust ja tervist

MÕNUS JOOGAPÄEV I Joogaõpetaja Tiit Trofimov: jooga annab juurde painduvust ja tervist

“Meie tervis sõltub suurelt jaolt painduvusest ja kui sa veel ei ole proovinud enda jaoks joogat, siis mul on sulle hea sõnum. Sellel laupäeval, 11. juulil, on Liipa talus Mõnus Joogapäev. Tule sinna kohale kogema, siis sa saad ka teada, kui palju võib jooga sulle andma hakata sinu elus, sa hakkad paremini painduma ja sa hakkad märkama, kui palju tegelikult sinu painduvusega sulle tervist hakkab juurde tulema,” kutsub Tiit.

Leia endale sobiv joogastiil

Tiidu sõnul on Mõnusal Joogapäeval kohal väga head õpetajad, kellest igaüks demonstreerib erinevat joogastiili, kuidas seda joogat teha ja mis on just ühe või teise stiili erinevus. Sa saad kogeda enda jaoks erinevaid joogasid, saad teada, mis see jooga üldse on ning milline jooga sulle sobib.

Vaata, kui palju arendab jooga painduvust

Videos näitab Tiit, palju teda joogas käimine on aidanud ja palju painduvust ja tervist juurde andnud. “Minu jaoks on see nüüd igapäevane asi, isegi varbaga nina sügada, kui nina sügeleb ja seda võid ka sina saavutada, see on väga kerge asi,” selgitab ta. “Vahel on vaja selleks ka paarilist, et paremini painduda ja Joogapäeval on tulemas ka akrojooga, mida tehakse paaris.”

“Tule julgelt,” kutsub joogaõpetaja. “Ja saad kogeda midagi huvitavat. Namaste!”

Vaata üritust siit.

Head Uudised GoodNews