1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Mis on tähtedesse kirjutatud aastal 2014?
Mis on tähtedesse kirjutatud aastal 2014?

Mis on tähtedesse kirjutatud aastal 2014?

Mis on tähtedesse kirjutatud aastal 2014Uus aasta on alanud ning niipea kui kell lõi kesköötundi, mõtlesid kohe sellele, mis sind saabuvatel kuudel ees ootab. Kas tänavune aasta on parem või halvem kui möödunud? Ehk on aeg pöörata pilgud tähtede poole ning vaadata, mida neil sinu 2014. aasta kohta öelda on…

Kaljukits

Kaljukits, kas oled valmis? Sind ootab ees suurepärane aasta, nii et pane end valmis. Sind saadab meeletu edu ning sinu möödunud aasta raske töö hakkab lõpuks vilja kandma. Ole valmis sel aastal tõeliselt särama – võimatu on teada, kui suureks see kõik võib paisuda.

Tähed on selleks valmis, kas ka sina?

2014. aasta toob sulle edu mitte ainult karjääri mõttes. Suured arengud toimuvad ka suhetes sõprade ja perega. Lõpuks ometi oled valmis mõned vanad mustrid maha jätma, et liikuda säravama, õnnelikuma tuleviku suunas.

Veevalaja

Kallis Veevalaja, 2014. aasta raputab maapinda sinu jalge all nagu ei kunagi varem. Uued seiklused, uued kogemused, uued inimesed, uued paigad ning lõpuks ka uus sina. On aeg pakkima hakata, sest 2014. aasta viib sind uutesse, tundmatutesse kohtadesse – nii sõna otseses mõttes kui ka ülekantud tähenduses.

Kas oled valmis täiesti uueks tasemeks?

Kuigi see aasta toob palju, palju uusi asju, näib see kõik miskipärast lihtsam. Kõik hakkab tunduma loogiline ning sind üllatab, kuidas mõnikord asjad laabuvad. Lase vabaks ning mine vooluga kaasa – see on seda väärt.

Kalad

Armastus, armastus, armastus – see on kõik, mida vajad, kui kuulud Kalade kogukonda, ning ainult seda sa aasta esimesel poolel saadki. Kogu eelneva aasta armastus jääb sinu ellu ning muudab iga su päeva erksamaks.

Täiesti uus sina täiesti uuel aastal

2014. aasta on sinu jaoks ka muutuse aasta – ning tulemused on tõepoolest märkimisväärsed. Kuigi sulle tundub, et muutus on vaikne ja sisemine, on sellel imelised tulemused, mis on ilmselged ka väljastpoolt.

Jäär

Armastus, romantika ja suhted – 2014. aasta on ainult nende päralt, kallis Jäär. Kas oled valmis oma maailma raputamiseks – rohkem kui ühel moel? Sest raputused hakkavad toimuma, kuna 2014. aasta on kindlasti sinu armastuse aasta.

Katsu jääda vallaliseks!

Kui oled suhtes, muudab uus aasta selle veelgi paremaks. Kuid kui oled vallaline, siis pane end valmis tõelisteks romantikafilmi moodi seiklusteks. Paljud uued kohtumised, lugematul hulgal flirti ning armastuse hooaeg, mis ei lähe iial meelest.

Sõnn

Kas oled end hooletusse jätnud, kallis Sõnn? Selles pole midagi uut, nii juhtub sinuga tihti. Kuid sel aastal on kõik teisiti. Usu või mitte, kuid 2014. aasta on sinu ja sinu heaolu aasta. Asjad hakkavad laabuma, nii et saad lõpuks ometi lõõgastuda, patareisid laadida ning mõneks ajaks iseendale pühenduda.

Las 2014. aasta olla sinu aasta!

Sa ei pea end tundma iseka või hoolimatuna – ka sina oled seda väärt, et endale veidi aega ja hoolitsust pühendada! Kui 2013. aasta seostus peamiselt teistega, siis 2014. aasta on sinu ja sinu vajaduste päralt. Lase kõigest lahti, unusta kontroll ning naudi uusi võimalusi, mida toob 2014. aasta.
 
Kaksikud

On aeg, et sinu raske töö end ära hakkaks tasuma, kallis Kaksik! Oled juba mõnda aega hea olnud ning kuigi esimesed viljad hakkasid end näitama juba eelmisel aastal, siis tänavune aasta on sinu jaoks võiduaasta.

Naudi – sa oled seda väärt!

Edu sinu professionaalses elus lubab sul lõõgastuda teistel aladel. Naudi oma tööedu ning samas sukeldu flirtimise, pidude ja romantika maailma – sa oled nii kõvasti tööd teinud, et sa oled tõesti seda väärt, et 2014. aastal veidi vabamalt võtta.

Vähk

Elu kohtleb sind hästi, kallis Vähk! Ning ära muretse, seda teeb ta edaspidigi, vähemalt 2014. aasta esimeses pooles. Pärast seda võivad asjad veidi keerulisemaks muutuda, kuid sinu õnn ei pöördu veel niipea.

Rikaste ja kuulsate elustiil

Sinu rahaasjad paranevad 2014. aastal oluliselt, nii et see on jälle üks asi vähem, mille pärast muretseda. Kuid see pole kõik – sinu populaarsus kasvab samuti ning oled väga nõutud. Palju raha, palju sõpru, palju pidusid – 2014. aasta on tõesti sinu aasta!

Lõvi

Suurepärased tulemused saavutatakse raske tööga, kuid mõnikord piisab veidikesest õnnest. Ning õnne on sul sel aastal ohtralt, kallis Lõvi. Kõik läheb muudkui sulle meeltmööda, nii et sa ei peaks 2014. aasta pärast üldse muretsema.

Tõuse ja sära

Suurepäraste sündmuste ja õnne tsükkel, mis tuleb iga 12 aasta tagant, saabub sinuni just tänavusel aastal, nii et valmistu selle nautimiseks. See saab olema üks kõige intensiivsemaid aastaid sinu elus ning sa ei pääse ilma äärmusteta. Enamik neist on head, ära muretse!

Neitsi

Kas ütleksid enda kohta ‘töönarkomaan’, kulla Neitsi? Ilmselt mitte, kuid enamik inimesi sinust just nii arvavad. Ehk muudaks sel aastal nende arusaamasid? 2014. aasta on ideaalne aeg puhkamiseks ja lõõgastumiseks ning just seda sa teedki. Ära lase esimeste kuude sotsiaalsel hullusel end segadusse ajada – sind ootab lõõgastav aasta.

Totaalne vaimne muutumine algab nüüd

Sa alustad 2014. aastat enesearengu keerisega; sinu oskused on teravamad kui eales varem, sinu mõistus on selge ning sa oled valmis kõigeks, mis sinu teele satub. Sa oled parimas vormis ning jätkad seda otsusekindlalt.

Kaalud

Kas tunned end üksildasena, kallis Kaalud? Enam igatahes mitte – 2014. aasta saab olema täis armastust ja romantikat, nii et pane end valmis. Maga, kuni veel saad, sest kui sündmused peale hakkavad, ei ole sul enam puhkuseks aega.

Armastus, romantika ja kõik sinna juurde kuuluv

Kas oled suhtes? Ära muretse, 2014. aasta uuendab seda ning puhub sellesse uut elujõudu, nii et ole valmis draamaks ja romantikaks, mida juba aastaid kogenud ei ole. Kui oled vallaline, siis hoia silmad lahti – 2014. aastal on vaatamisväärsusi küllaga. Elu on magusam, lihtsam ja lõbusam – mida rohkemat veel tahta?

Skorpion

Oooooh, see saab olema intensiivne, kallis Skorpion. Möödunud aasta oli üsna huvitav ning 2014. aasta ei ole selles mõttes erinev. Muutusest saab ainus konstant sinu elus, nii et valmista end ette künklikuks teeks. Sa naudid seda kindlasti!

Uuesti sündinud aastal 2014

Möödunud aasta tõi sulle mõned ebameeldivused, kuid 2014. aastal sünnid sa uuena. Sinu saatus juhatab sind tagasi rambivalgusesse, mida armastad ja väärid, nii et see aasta paneb sind taas kord proovile. See ei saa olema lihtne, kuid kindlasti pole see ka igav.

Ambur

Kas tundsid end 2013. aastal veidi isoleerituna, kallis Ambur? Ära muretse, 2014. aasta on üks sotsiaalsemaid aastaid, mida eales kogenud oled. Tutvumisest ja suhtlemisest saavad tuleval aastal sinu peamised tegevused ning kui kätte jõuab detsembrikuu, siis juba igatsed üksindust.

Sõbrad ja raha 2014. aastal

2014. aasta saab olema uskumatult suhtlusrikas, kuid eriti just sõpruse osas. Samas on aasta väga edukas ka rahalises mõttes – võta julgelt rohkem riske, sest on õige aeg oma tiivad laotada ning lennata.

Allikas: Dormeo.ee

Head Uudised GoodNews