1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Mis on naise 11 kuupunkti?
Mis on naise 11 kuupunkti?

Mis on naise 11 kuupunkti?

Urban Yogini õnnelaboratooriumis toimub 26. oktoobril töötuba “Naise 11 kuupunkti”.

Kuidas on võimalik olla ühel päeval väest pakatav maailmavallutaja ja järgmisel päeval ebakindel kurbuse kehastus? Vahel võib tunduda, et naise emotsionaalne repertuaar on hoomamatu ja ohjamatu.

Iidne joogateadus räägib 11 maagilisest punktist naise kehal, mis peegeldavad naises Kuu pidevas muutumises olemust ja muudavad naise sügavalt tundvaks-tajuvaks ja emotsionaalselt muutlikuks-voolavaks olendiks. Kuupunkte peetakse naisenergia väekohtadeks. Teadlikkus neist võimaldab naisel teadlikult kasutada ja juhtida oma energiat ja emotsioone ning oluliselt suurendada harmooniat ja väge oma elus.

Töötoas räägitakse ja kogetakse:

– naise olemus ja energia omapärad

– mis on kuupunktid, kus need asuvad ja mida nende teadvustamine kingib füüsiliseks ja vaimseks heaoluks

– leitakse igaühe individuaalne kuupunktimuster ehk liikumisjärjekord ühest punktist järgmisesse

– käiakse läbi iga kuupunkti positiivne, neutraalne ja varjukülg ning õpitakse iga punkti jaoks tasakaalustav meditatsioon või harjutus.

Töötuba kestab neli tundi koos lühikese tee- ja snäkipausiga. Teooria vaheldub praktiliste kundalini jooga harjutustega, nii et pane end mugavalt (ja soovitavalt heledates toonides) riidesse.

Palun võta kaasa pendel või sõrmus keti otsas (kasutad seda oma individuaalse kuupunktijärjekorra leidmiseks) ja kirjutusvahend märkmete tegemiseks. Kõik muu vajalik on kohapeal olemas.

Juhendab Liina Ravneet Elvik.

Head Uudised GoodNews