1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. FESTIVAL, KUS KALLISTATAKSE I Mis on kallistamine ja kuidas see energeetiliselt kahe inimese vahel mõjub?
FESTIVAL, KUS KALLISTATAKSE I Mis on kallistamine ja kuidas see energeetiliselt kahe inimese vahel mõjub?

FESTIVAL, KUS KALLISTATAKSE I Mis on kallistamine ja kuidas see energeetiliselt kahe inimese vahel mõjub?

Ühenduses High on Life festivalil kallistamise töötuba läbiviiv Sven Truupõld sõnab, et kallistamine on nagu Bluetooth’iga lähikontakt, kus me füüsiliselt otseselt ei ühendu, vaid meie pinnad kohtuvad. Toimub võimas energia- ja informatsioonivahetus, mis on mõlemas kehas ja hinges. Seega kallistus on lõdvestumine infovahetusse. Kiirel kallistusel ei jõua tavaliselt palju toimuda, infovahetus kehade vahel avaneb üldjuhul alates 5-10 sekundist.

Foto: Shutterstock.com

Kallistamine aitab tunnetada teise inimese energiat

Kallistamine aitab teist inimest tunnetada – kes ta on, millised energiad tal on. Lõdvestus ja kohalolu lubab energiatel kehade vahel liikuda. Kui suurendada oma vastuvõtlikust, jookseb ka teise inimese info ja energia teadvusesse sisse.

Truupõld selgitab, et teabevahetus, mis kallistajate vahel toimub, näitab, mis seisus sa/ta on ning ka kes sa/ta sügavamal tasandil on.

Vahel kardetakse, et “energiavampiirid“ võivad kallistades energiat imema hakata. Esiteks, energiat saab “imeda“ vaid siis kui selleks on mõlemapoolne tahe ja tervendamata koht kust kaudu energia välja/sisse liigub. Kui tunned, et sulle ei sobi, või nüüd piisab, saad alati kasutada oma vaba tahet ja öelda “EI“. Kui sa ise oled ühenduses oma tahte, kõrgema sageduse või Allikaga, võid „energiavampiirlust“ võtta kui kaaniteraapiat – imetakse välja halb energia. Uus ja puhas energia tuleb Allikast asemele.

Praktilistes töötubades on kallistamised sügavad kohtumised südamete avanedes, hingetasandil. Tehniliselt võib seda võtta kui Spotify’s muusika kuulamist, ükskõik kuipalju lugusi sa kuulad, Spotify serveris sellest midagi vähemaks ei jää.

Foto: Shutterstock.com

Kallistus aitab inimesega tuttavaks saada

Sven toob näite – kui sa oled maiasmokk või tordisõber ja lähed leti äärde, vaatad lähedalt kooke-torte, see ei tähenda, et sa peaksid neid kõiki sööma, lihtsalt tunnetad-vaatad seda, mis seal on. Võib-olla valid ühe välja, sest kõiki ei jõua ning ei soovigi maitsta. Samamoodi on kallistusega – tajud inimesi energeetilisel tasandil ning lubad ka ennast energeetiliselt lugeda, avades end täpselt niipalju kui sul parasjagu julgust on. Energeetilise kallistamisega võid mõista teie vahelisi seoseid sügavamal tasandil. Võid teada saada, kas see inimene sobib sulle äripartneriks, sõbraks või hoopis lähedaseks kaaslaseks.

Kallistamiseni!

Head Uudised GoodNews