1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MIDAGI NAISTEPÄEVAKS! Kernu mõisas jagavad daamidele teadmisi mitmed põnevad inimesed
MIDAGI NAISTEPÄEVAKS! Kernu mõisas jagavad daamidele teadmisi mitmed põnevad inimesed

MIDAGI NAISTEPÄEVAKS! Kernu mõisas jagavad daamidele teadmisi mitmed põnevad inimesed

päev iseendagaLaupäeval, 11. märtsil kell 11-18 toimub maalilises Kernu mõisas naistepäeva kingitusena üritus naistele “Päev iseendaga”. “Kallis Naine — see päev on Sinule! Me vajame enestele aega. Täna on see päev — ennast uuesti avastada, laadida, ammutada inspiratsiooni. Lubada endale puhkust, taastumist, ilu, uusi avastusi ning lihtsalt olemise rõõmu!” kirjutavad korraldajad.

Kogemusi, taipamisi ning teadmisi jagavad mitmed põnevad inimesed. Terje Mander esitleb esmakordselt oma raamatut “Uus algus”, mis räägib kasulikest enesesäilituse ja käivituse tehnikatest ning kiiretest nippidest toidu, liikumise ja tervise teemadel. Kuidas teadlikult toituda, nii et silm säraks? Mis kasu peitub lihtsates hingamise- ja lõdvestustehnikate omandamises? Terje räägib, kuidas stressist, ülekaalust, pingetest targalt taastuda ja end taaslaadida ning kostitab kõiki osalisi maitsvate terviseampsudega.

Marilin Sikkali uue kevadkollektsiooni looming kannab nime “Daydream”. Esitlusele tulevad kevad-suvisest kergusest inspireeritud õrnad, unenäolised ning naiselikud rõivad. Kaja Keil räägib teemal “Naine ja elu rütmid, ajurveda vaatenurgast”. Mis see on ja kuidas see täpsemalt käib ning millised toonid, noodid ja instrumendid kaasata, sellest Kaja räägibki. Kristina Paskevicius viib naised tantsurännakule — läbi tantsu õpetab Kristina avama ning avastama üha uusi rikkusi enda sees. Aigi Vahing räägib sõltuvustest, suhetest ja Teadliku Muutuse Kunstist, osaleja saab teada, kuidas muutusi edukalt ellu viia ja kuidas vabandeda sõltuvustest. Reet Aus jagab oma isiklikku kogemust ning taipamisi teekonnal hobist ettevõtjani.

Dr. Hauschka koolitajad Ave Oit ja Margit Järva räägivad teemadel “Mis on loomulik ilu ja kuidas seda hoida, mis on looduskosmeetika ja tervislik nahahooldus.” Tutvustusele tuleb uhiuus märtsi alguses müügile saabuv meigisari, mis juhatab teed värvide maailma. Kohapeal on erinevad toodete ja teenuste pakkujad, nagu Pilgrim, Dr. Hauschka meiginurk, Ellu Sallid Helen Vaksalt, Lõuna-Aafrika veinid, 15- ja 30-minutilised massaaźid Külli Kärmannilt, Millennia pesu, sukad ja sukapüksid, juuksur Janari soengud, Mandala töötuba Katharina Greppi juhendamisel, Helve Pärna Energiapilt, ehted New Vintage by Kriss, fotograaf, Taro kaardid ja Kairi Ütsmüts, ajakiri “Hingele pai” ning ehedad etnostiilis ehted “Eheehe”. Kogu päeva vältel on avatud mõisakohvik “Ludvig”.

Soovijatele stardib kell 10.00 Vene kultuurikeskuse eest tellitud buss Kernu mõisa ning tagasi suunal Kernu mõis – Vene kultuurikeskus kella 18.00 paiku. Ühe suuna maksumus on 3 eurot, mille saab tasuda bussis ning antud suunal saab teha vahepeatusi. Kes tulevad autoga, siis kohapeal on parkimisvõimalus.

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews