1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. MEES, SEE ON SULLE I Kuidas kuulata sõpra, kes abi vajab?
MEES, SEE ON SULLE I Kuidas kuulata sõpra, kes abi vajab?

MEES, SEE ON SULLE I Kuidas kuulata sõpra, kes abi vajab?

Mis võib olla parem tundest, et saad sõpra aidata teda lihtsalt kuulates, kui ta tahab oma mured hingelt ära rääkida – selleks sõbrad ju ongi, kas pole?

Raamatust “Isiklik energiakaitse meestele” leiab hulga selgelt ja loogiliselt edastatud uusi ja kasulikke teadmisi just meestele, kuidas mitmesugustes olukordades ennast ja oma isiklikku energiat kaitsta.

Avaldame katkendi raamatust “Isiklik energiakaitse meestele”.

Hea sõbraga, keda usaldad ja tead ehk juba aastaid, tunned end vabalt, sest viibid turvalises keskkonnas. Sõpra kuulates ja temaga muresid jagades kaldume end tavaliselt energeetiliselt rohkem siduma, mistõttu meie energiad hakkavad segunema. Kui sõbra energia ühineb sinu omaga, tunned oma kehas ja meeles, justkui oleks tema mure sinu oma ja reageerid sellele vastavalt. Ka siis, kui oled väga teadlik ja hoolitsed oma isikliku energia eest, võid ikkagi teise inimese mured omaks võtta. Tavaliselt seetõttu, et sul on lihtne olukorraga suhestuda või siis oled minevikus ise midagi sarnast kogenud.

Ehk oled üks neist unikaalsetest meestest, kes on keskmisest emotsionaalsem, empaatiline, intuitiivne ja hea kohanemisvõimega. Üldiselt on aga sõbra energiat lihtne tunnetada, sest usaldame teda. Et oleme tema ees langetanud isiklikud barjäärid, siis tõenäoliselt ongi energiaid kerge vahetada. Kui energia liigub meie vabal tahtel vaid ühes suunas, võib energiavahetus olla positiivne. Pärast seda kui oled oma sõpra teadlikult nõuande või mõne praktilise teoga aidanud, peaksid aga hea seisma iseenda energia eest. Mida kauem energeetiline side kestab, seda raskem on hiljem energiaid eraldada ja puhastada.

Ka siis, kui otsustad vabatahtlikult oma sõpra aidata, peaksid eelkõige tähelepanu pöörama iseenda energiale. Õigupoolest tuleks teisi aidata alles siis, kui omal energiat üle jääb. Kuigi, tavaliselt soovime lähedast sõpra või pereliiget aidata hoolimata sellest, kas meil energiat jätkub või mitte. Kasutades teiste abistamiseks jõudu, mis on mõeldud su oma keha ja meele tasakaalus hoidmiseks, oled peagi rampväsinud. Isegi siis, kui tahaksid väga oma sõpra aidata, ei tohi kasutada kogu oma energiat teise heaks, sest siis võid ise energiast tühjaks joosta, eriti kui sul on ka töö- ja muid kohustusi täita.

Pärast teise aitamist tõmba kogu oma isiklik energia jälle enda juurde tagasi ja puhasta see. Saada ka sõbrale tema energia tagasi, täpselt samal kujul kui selle talt vastu võtsid. Selle asemel, et ära anda isiklikku energiat, saada oma sõbrale küllaga puhast armastust, just nii nagu saadaksid seda oma partnerile või lastele, ja ta tunneb sinu toetust (ilma, et see oleks olemuselt seksuaalne).

Raamatu saab tellida SIIT! Hind hetkel 8 eurot!

Head Uudised GoodNews