1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Meelis Lao: olen valmis inimestega jagama seda, kuidas kõigest hoolimata elus vastu pidada
Meelis Lao: olen valmis inimestega jagama seda, kuidas kõigest hoolimata elus vastu pidada

Meelis Lao: olen valmis inimestega jagama seda, kuidas kõigest hoolimata elus vastu pidada

Meelis Lao räägib 10. detsembril Tallinnas vestlusõhtul “Minu kogemus” sellest, kuidas elus vastu pidada ja uuesti püsti tõusta, kui elu lööb.

Kunagi Eesti allilma liidriks ja suhtekorraldajaks tituleeritud sõnapidajamees Meelis Lao on viimasel ajal elanud pigem tagasihoidlikku elu, tegelenud sisekaemusega ja leidnud elus uue missiooni: aidata oma kogemuste jagamisega inimesi valele teele sattumast. Meelis soovib oma kogemusi jagada kõigiga, kellel võiks sellest kuidagi kasu olla. Ta on kindel, et inimesel on tohutu vägi tulla läbi kõigest, ka kõige hullemast ja jääda ellu kõigest ja kõigist hoolimata. Ja kogemust sellel mehel jagub, olles pääsenud seitse korda surmasuust.
„Olen valmis inimestega jagama seda, kuidas kõigest hoolimata elus vastu pidada, uuesti püsti tõusta, kui elu meid lööb! Ja elu lööb meid meie teel sihtide poole alati ja vahel on need löögid väga tugevad või lausa surmavad! Mind on elu löönud korduvalt, aga igast elulöögist püsti tõustes kasvabki meie iseloom!” ütleb Lao.

Meelis Lao vestlusõhtul "Minu kogemus"

Oma elu õppetundidest räägib ausalt ja avameelselt Meelis Lao 10. detsembril Kultuurikatlas algusega 19:00.Vestlust modereerib Neeme Raud.Üritusest saadud tulu läheb Vähiravifondile "Kingitud Elu". Piletid on saadaval Ticketeris.

Posted by Mustjavalge on Neljapäev, 28. november 2019

Lisaks osaleb Tiit Trofimov, kes räägib lahti oma pankrotikogemuse, kuidas ta tõusis, langes ja kaotas kõik, mis tal oli ja kuidas ta uuesti tõusis. „Soovin jagada valu tagamaid, arutleda ahnuse, kurbuse, meeleheite, lootusetuse ja lootuse, väe ja taipamiste teemal ning rääkida, miks see kõik minu elus vajalik oli ja mida olen sellest õppinud,” sõnab Trofimov.

Vestlusõhtut modereerib Neeme Raud. Üritusest saadud tulu läheb Vähiravifondile “Kingitud Elu”.

Piletid on müügil SIIN!

Head Uudised GoodNews