1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. MEDITATSIOON I Rahu loomine endas ja maailmas
MEDITATSIOON I Rahu loomine endas ja maailmas

MEDITATSIOON I Rahu loomine endas ja maailmas

Marge Karu Eesti vanimast reikit õpetavast keskusest Reiki Mercar jagab Youtube’is meditatsioone eesti keeles.

Heade uudiste portaal avaldab meditatsiooni, mis aitab puhastada oma energiat ja keha, et tõsta oma energiavibratsioone ning sageduse tasandit Mina Looja sagedusele.

Foto: Shutterstock.com

„Avame ja aktiveerime enda südame tasandi olemaks iseenda valgusteadlikkuses ning loome ühenduse Universumi Algsesse puhtasse Valgusesse, hakates elama Vertikaalhetkeelu ning Uue Maa uues energiatasandis. Puhastame alateadvusest negatiivse ja sinna loodust, mis ei lase sul olla igapäevaselt rahus ja tasakaalus, aga ka domineerivad mõistuse poolt loodud mustrid ja mudelid. Taastame enda algenergiad, ühendume nendega, saades tagasi enda algse jõu ja väe, saadame tervendavat valgust ja armastust kogu maakerale, luues rahu ka seal. Aktiveerime kõik loodu Üliteadvuses ja toome selle alla Maakera tasandile ning oleme kanaliks Maa täitmiseks Tervendava Puhta Valgusega,“ kirjeldab Marge.

Foto: Shutterstock.com

Marge sõnab, et tema mitteteadlik energiate ja peenmaailmaga tegelemine sai alguse juba lapseeast. Teadlikult mõistsin energiate sügavust ja jõudu, kui minu ellu tulid ravimtaimed ja nendest ravivate teede ja salvide valmistamine, lõpuks ka lähedaste tervendamine kätest väljuvate energiate abil. Vahepeal sai tutvutud ka bioenergeetiliste tervendamis meetoditega, aga siin tunnetasin sisemuses, et iga inimene peab ise enese tervena hoidmisega hakkama saama.

Keegi ei saa kelleltki niisama midagi ära võtta, vaid eluõppetunnid tuleb läbida ning nende lahendamise – tervendamisega peaks tegelema iga inimene ise. Abivajajat saab vaid toetada, aidata lahenemistele kaasa vajalikku energiat vahendades ja abivajajas energiasagedust ning sellega seonduvalt ka teadlikkust tõstes. Kõik see viis n-ö ametliku tervendamise mooduse otsimiseni, mille tulemusena avastasingi enda jaoks reiki ning mille eest olen kõiksusele kogu südamest tänulik!“ sõnab ta.

Keegi ei saa kelleltki niisama midagi ära võtta, vaid eluõppetunnid tuleb läbida ning nende lahendamise – tervendamisega peaks tegelema iga inimene ise.

Minu mitteteadlik energiate ja peenmaailmaga tegelemine sai alguse juba lapseeast

“Maailma tunnetamise – ja nägemise, unenägude, iseendaks olemise ning eneseotsingute, loodusearmastuse, jpm. kaudu. Teadlikult mõistsin energiate sügavust ja jõudu, kui minu ellu tulid ravimtaimed ja nendest ravivate teede ja salvide valmistamine, lõpuks ka lähedaste tervendamine kätest väljuvate energiate abil. Vahepeal sai tutvutud ka bioenergeetiliste tervendamis meetoditega, aga siin tunnetasin sisemuses, et iga inimene peab ise enesega hakkama saama, et keegi ei saa kelleltki niisama midagi ära võtta, vaid eluõppetunnid tuleb läbida ning nende lahendamise – tervendamisega peaks tegelema iga inimene ise. Kõik see viis nö. ametliku tervendamise mooduse otsimiseni, mille tulemusena avastasingi enda jaoks Reiki ning mille eest olen Kõiksusele kogu südamest tänulik!” sõnab Marge.

“Praeguseks ajaks olen oma igapäevatöös põiminud Reiki kokku Valgustervendusega ja nimetangi teostatavaid seansse Reiki Valgustervenduse seanssideks, sest uutes energiasagedustes toimub tervendamine mitte energiaga, vaid kõrgema sageduse ja kõrgema mõttega loodud Valgusemustritega.

Reiki on Valguse alaliik ja Valgus on Universumi Algse puhta Valgusmuster. Nii massaazis, kui Reiki – Valgustervenduse seansil hakkavad käed automaatselt tööle kehale vajalikul sageduse tasandil edastades just nii palju energiat, kui palju on seansi saaja võimeline vastu võtma ja millist on hetkel tervenemiseks vaja.

Minu juurde saadetakse neid, kelle hinge valik on pidevalt uuenevates energiates edasiliikumine, tõustes tasapisi kõrgematele teadvuse avardunud tasanditele ja kellele olen mina õnnistuseks ning kes on minule õnnistuseks ja keda saan aidata.

Oma igapäevatöös teostangi  Reiki Valgustervenuduse seansse, kaugtervendusi, massaaže, erinevaid kursuseid, praktikaid ja meditatsioone. Olen loonud Youtube üle 20 tasuta meditatsiooni ja harjutuse olemaks abiks energiates korrastumiseks ja rahu – tasakaalu teadlikkuses igapäevaseks olemiseks ning lisaks pikemaid, tasulisi end korrastavaid ja väestavaid meditatsioone,” lisab Marge.

Head Uudised GoodNews