1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Märtsis korraldatakse meestele suurseminar naistest
Märtsis korraldatakse meestele suurseminar naistest

Märtsis korraldatakse meestele suurseminar naistest

Kumus korraldatakse 22. märtsil meestele seminar „Naised“, kus kõnelevad Maria-Reene, Elina Ojastu, Karolin Tsarski, Kristina Paškevicius ja Carmen Pritson Tamme.

Üritust tutvustavas tekstis öeldakse, et seminar on mõeldud meestele, kellel on huvi ja tahtmist rohkem teada saada naistest ja nende sisemaailmast. Rääkima tulevad naised, kes on heas kontaktis iseendaga ja ei karda võtta vastutust iseenda tunnete, läbielamiste, valude, rõõmude ja eksimuste eest. Naised jagavad läbi enda elukogemiste, taipamiste ja läbielamiste naise sügavamat ja ehedamat olemust, naiste nõrkusi, naiste tugevusi ja mis kõige tähtsam, kuidas saada parem kontakt ja läbisaamine naisega.

„ Kui sina mees tunned, et soovid minna sügavamale tasandile enda naisega, või soovid leida naist, kes oleks sinule parim ja lähedasem, siis tule kindlasti kuulama, sest sellelt seminarilt saad rohkem, kui kümnest raamatust,“ lubab peakorraldaja Tiit Trofimov.

Käsitletakse suhteid ja naiste kehablokeeringuid. Vastatakse tervele reale küsimustele,  kuidas naist tervendada ja kuidas toetada teda sügavamate orgasmide saamiseks. Seletatakse, kuidas toetada naist tema pimedama poolega tegelemisel ja kuidas jääda vaatlejaks, kui naine möllab nagu keeristorm. Naised jagavad soovitusi, kuidas avada ennast mehena naisele ning räägivad veel paljustki huvitavast ja eluks vajalikust.

Piletid on müügil Ticketeris!

Head Uudised GoodNews