1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Maaja Kallasti 7 inspireerivat elutarkust
Maaja Kallasti 7 inspireerivat elutarkust

Maaja Kallasti 7 inspireerivat elutarkust

oh-aegu-oh-kombeidMitme kombeõpiku autor ja etiketiõppejõud Maaja Kallast ei jätnud kedagi külmaks. Seda lihtsal põhjusel – ta julges olla aus ja oma arvamust alati välja öelda.

Meie hulgast eelmise aasta kevadel lahkunud ja kommetekuningannaks nimetatud Maaja Kallast arvates on olemas üks tähtis käitumisreegel, mis sobib reguleerima mistahes inimsuhteid – kasvatada endas harjumus austada kaasinimest.

 

 

 

Toome lugejateni tema 7 inspireerivat elutarkust:

  1. Abielu tähendab peale suure vastutuse ju ka oskust armastada abikaasat samapalju kui iseennast ja teha tema heaks kõik, leides samal ajal endas jõudu oma nõrkusi tunnistada, armukadedusest ja kahetsusehetkedest üle olla.
  2. Ometi pole tähtis, milline on inimese vanus – armastust ega selle väljanäitamist ei pea häbenema ega varjama!
  3. Inimesel peab olema aukartus elu ja surma ees. Kellel seda pole, see ei ole ka õige inimene.
  4. Pidage meeles, et kurjuse ja käskudega ei jõua kuskile. Hea sõna – see aitab ikka.
  5. Kinkimine on nii meeldiv rituaal kui ka kunst. Kingituses väljendub tema andja taktitunne, maitse, leidlikkus. Sealjuures ei ole kinkimiskunsti täielikule valdajale kingituse rahaline väärtus sugugi kõige tähtsam.
  6. Ärge kartke oma arvamust avaldada! Mis kasu on meie teadmistest, kui need hauda kaasa viime? Kui tänu meile saab sajast inimesest kasvõi viis tükki targemaks, oleme suure töö ära teinud.
  7. Aeg on küll kallis, aga seda väärtuslikumad on minutid, mida lähedastele kingime.
Head Uudised GoodNews