1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Maailmakuulus mantralaulja Snatam Kaur annab Eestis kontserdi ja viietunnise värkstoa
Maailmakuulus mantralaulja Snatam Kaur annab Eestis kontserdi ja viietunnise värkstoa

Maailmakuulus mantralaulja Snatam Kaur annab Eestis kontserdi ja viietunnise värkstoa

13. aprillil külastab Euroopa kontserttuuri osana Eestit maailmakuulus mantralaulja, 2019. aastal Grammyle esitatud Snatam Kaur, kes annab Tallinnas Alexela kontserdimajas ansambliga meeliülendava etteaste.

Snatam Kaur esitab lugusid uuelt albumilt “Beloved” (“Armastatud”) ja palju armastatud laule oma rikkalikust repertuaarist klassikamaailmale pühendatud muusikakogumikelt.

Snatam Kauri sellised ajatud salvestused nagu “Prem”, “Grace”, “Anand”, “Liberation’s Door” ja “Light of the Naam” on inspireerinud kuulajaid kogu maailmas ja toonud nendeni sügava rahutunde, pakkudes põnevat segu traditsioonilistest pühadest mantratest ja avardavatest muusikaseadetest, milles on ühendatud nii ida kui ka lääne mõjutused.

Kaur ütleb, et kontsert annab võimaluse saada äratatud mantra väele, armuda mantratesse ja nende abil terveneda: „Nendel kontsertidel loodan inimesi mantrate abil ühendada nii, et nad saaksid tunnetuse oma sisemisest valgusest ja armastusest. Ma tean ise, et sellistes tingimustes koos laulmine on ülimalt tervendav, olles võimas stressileevendaja, mis on minu arvates käesoleval ajastul üsna tavapärane.” Snatam Kaur kinnitab, et kontsert on koht, kuhu tulla, et leida taas rahutunne.

Imeilusa hääle ja hea energia poolest kuulsaks saanud muusik praktiseerib ka kundalini joogat ja annab 15. aprillil viis tundi kestva töötoa live-muusika saatel. Snatam Kaur jagab naad-jooga vahendeid, kasutades heli, mis tervendab puhta armastuse energiaga, et saaks tõeliselt südames rahu kogeda.

Head Uudised GoodNews