1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Maailma edukaimate 5 harjumust
Maailma edukaimate 5 harjumust

Maailma edukaimate 5 harjumust

On laialt teada, et eriti edukatel inimestel, maailma tippudel on harjumused, mida teistel pole. Jah, nad pööravad tähelepanu oma heaolule tervikuna: toituvad kvaliteetselt, puhkavad, võtavad vaba aega ja treenivad oma keha. Aga mis kuulub veel nende päeva?

1. Päeviku kirjutamine: et kirjutada lahti ideid ja lahendada emotsionaalseid teemasid, rafineerida oma mõtteid ja dokumenteerida eesmärke, pidada plaane ja kaardistada enesearengut.

2. Fookustatud ajakasutus. Vaba aja kasutamine mitte meelelahutuseks, vaid uute oskuste õppimiseks või teadmiste kogumiseks.

3. Kalendrisse saavad kirja nii töised kui isiklikud asjad, nagu trenn ja lõunasöök, et need päevast välja ei jääks. Miljardärist Tesla ja Spacexi omanikul ja viie lapse isal Elon Muskil olevat kalender paigas 5-minutilise täpsusega. Paistab, et sekunditki ei lähe raisku. Ja nii on tal tööaega 100 tundi nädalas ja lastega veedab ta neli päeva nädalas.

4. Samas on nende elus olulisel kohal teadlikult üksiolemise ja eneselaadimise, kokkuvõtete ja eesmärkide seadmise aeg ja perspektiivi tekitamine tavasebimisele.

5. Teadlikult valitud suhtlusringkond. Viis põhilist inimest, nende mõtteviis, harjumused ja sissetulek mõjutavad meie alateadvust, harjumusi ja isegi kehakaalu ja sissetulekut.

Tahad viia oma elu uuele tasandile, aga pole päris kindel, kuidas? Merit Rajul on väärt pakkumine: “Elu upgrade. 3 kuud unistustele lähemale” veebiseminar koos spetsiaalse märkmikuga! Märkmik jõuab huvilisteni jõuludeks. Seminar toimub 26. detsembril Zoomis ja pärast saab salvestuse.

Head Uudised GoodNews