1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. 10 INSPIREERIVAT MÕTET I Louise Hay: kui tahame oma elu eest vastutada, peame vastutama oma suu eest
10 INSPIREERIVAT MÕTET I Louise Hay: kui tahame oma elu eest vastutada, peame vastutama oma suu eest

10 INSPIREERIVAT MÕTET I Louise Hay: kui tahame oma elu eest vastutada, peame vastutama oma suu eest

Meis kõigis peitub jõud muuta oma elu, kui oleme valmis muutma oma mõtlemist ja lahti laskma mõttemallidest, mis hoiavad kinni minevikus. Kui oleme tõepoolest valmis vaeva nägema, võime oma meeles, kehas ja elus läbi viia uskumatuid muutusi. Mida tugevam on su side oma sisemise jõuga, seda vabam oled kõigis eluvaldkondades.

Foto: Shutterstock.com

Louise L. Hay (1926 – 2017) raamat “Jõud sinu sees” aitab elu hoida ja avastada oma jõudu, sisemist tarkust ja tugevust. Raamat aitab iseennast armastada, ükskõik, millistes oludes sa parajasti ei viibiks.

Siin on Louise L. Hay kümme inspireerivat mõtet.

  1. Armasta ennast nii, et saaksid enda eest hoolitseda. Tee kõik võimalik, et oma südant, keha ja meelt treenida. Pöördu enda endas oleva jõu poole. Loo suurepärane vaimne kontakt ja säilita see.
  2. Luba endal vastu võtta head, ükskõik, kas sa oled selle enda arvates ära teeninud või mitte.
  3. Armasta ennast nüüd ja praegu – ära oota, kuni su selleks õigus on. Kui suudad praegu endaga rahul olla, kui suudan ennast praegu armastada ja hinnata, siis oled valmis nautima kõike head, kui see sinu ellu tuleb. Kui õpid kord ennast armastama, saad hakata armastama ka teisi inimesi.
  4. Sa pole siin selleks, et teistele inimestele meeldida või elada elu nii, nagu nemad tahavad. Sina saad enese elu elada ainult omal kombel ja käia oma rahu. Sa oled tulnud ennast teostama ja väljendama oma armastust kõige kõrgemal tasandil. Oled siin, et õppida ja areneda, võtta vastu ja anda endast kaastunnet ja mõistmist.
  5. Pole tähtis, kui vana sa oled, sinu sees on väike laps, kes vajab armastust ja tunnustust. Kui oled naine, ükskõik, kui enesekindel, on sinus varjul väike õrn tüdruk, kes vajab abi; ja kui oled mees, ükskõik, kui macho, on sinus ikkagi väike poiss, kes ihkab soojust ja poolehoidu.
  6. Läbi elu minnes on oluline meeles pidada, et sa oled kaitstud. Muutused lihtsalt toimuvad. Usalda oma kõrgemat mina, kes juhib sind teedel, mis on kõige paremad sinu vaimseks kasvuks. Nagu Joseph Campbell kord ütles: “Järgne oma õnnehetkedele.”
  7. Kui teed midagi, mida kahetsed, ära seda rohkem tee. Kui tegid minevikus midagi, mille pärast sa nüüd end süüdlasena tunned, anna endale andeks. Kui saad asja parandada, siis tee seda, ja ära korda sama viga uuesti.
  8. Kriitika murrab sinu vaimu, kiitmine ehitab selle üles. Tunnusta oma jõudu, oma jumalikku mina. Me kõik oleme lõpmatu mõistuse väljendused. Endaga pragades pragad sa jõuga, mis sind on loonud. Alusta väikestest asjadest. Ütle endale, et sa oled suurepärane. Kui teed seda ainult üks kord ja siis loobud, siis see ei toimi. Jätka, isegi kui kiidad ennast vaid minuti korraga. Kui sa järgmine kord kord teed midagi uut või teistmoodi või kui õpid midagi ja see ei lähe kohe päris ladusalt, ole endale toeks.
  9. Pea meeles, et sõnades on jõud. Kui tahame oma elu eest vastutada, peame vastutama oma suu eest. Sõnad ja laused, mida ütleme, on meie mõtete pikendus.
  10. Kui armastad ennast sellisena nagu oled, tood automaatselt välja endas parima.
Head Uudised GoodNews