1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LISATUD VIDEOD! Raigo ja Eve Elizabeth Kaljus: elu on elamiseks
LISATUD VIDEOD! Raigo ja Eve Elizabeth Kaljus: elu on elamiseks

LISATUD VIDEOD! Raigo ja Eve Elizabeth Kaljus: elu on elamiseks

Juba sel pühapäeval toimub Tallinnas Telliskivi Loomelinnaku Vaba Laval taas suurseminar, mida korraldavad kehaterapeut Tiit Trofimov ja enesearengunõustaja Raivo Juhanson. Sel korral arutletakse teemal „Teekond sügava suhteni“. Seminar on järg eelmise aasta sügisel toimunud üliedukale meestele suunatud avalikule arutelule „Vaba Mehe tee“ ning selle aasta kevadel naistele suunatud suurseminarile „Mehe sügavam tõde“, mis puudutas sadade naiste hingesid.

Suurseminarile “Teekond sügava suhteni” on esinema kutsutud vaid need mehed ja naised, kes julgevad olla avatud, autentsed ja ausad iseenda tõdedega, mis on saavutatud läbi isiklikult kogetud rõõmude ja valude. Me ei õpeta, me jagame kogemusi. Soovime aidata kaasa hingeliselt sügavama teekonna leidmisele nii inimesena kui suhtes, ning seda läbi väärtuslike ja inspireerivate kogemuste kuulamise. Seminaril jagavad julged inimhinged ja paarid oma lugusid ning kogemusi teekondadest, mida nad erinevates suhetes läbinud on.

Milline on aus, armastav ja sügav suhe? Mis on teadlik suhe? Kuidas seda luua või selleni jõuda? Millised on inimsuhete tähtsamad ja valusamad õppetunnid? Mis on suhte olulisemad eesmärgid? Need ja paljud teised inimsuhteid puudutavad küsimused leiavad oma koha ja ruumi suurseminaril „Teekond sügava suhteni“.

Suurseminaril kõnelevad Lea Dali Lion, naudingute koolitaja Epp Kärsin ning kirjanik Jesper Parve koos elukaaslase disainer Mari Ojasaarega, inspireeriv koolitaja Alar Ojastu koos abikaasa Elina Ojastuga ning paarisuhte nautlejad Marika ja Mario Pruul ning 20 aastat paarina ennast ja teineteist sügavuti armastanud Raigo ja Eve Elizabeth Kaljus.

Eve Elizabeth ja Raigo Kaljus kirglikult elamisest 

Eve Elizabeth ja Raigo Kaljus raskustest elus 

Eve Elizabeth ja Raigo Kaljus lastest

Head Uudised GoodNews