1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. LISATUD VIDEOD! Mida täpsemalt Shantam Nityama sel nädalavahetusel Tallinnas eestlastele õpetab?
LISATUD VIDEOD! Mida täpsemalt Shantam Nityama sel nädalavahetusel Tallinnas eestlastele õpetab?

LISATUD VIDEOD! Mida täpsemalt Shantam Nityama sel nädalavahetusel Tallinnas eestlastele õpetab?

Sel nädalavahetusel, 23. ja 24. septembril kell 10-17 teeb Shantam Nityama kursuse meestele ja naistele, mis on keskendunud olulisele sisetööle ning aitab meestel ja naistel luua baasi teadlikuks kohtumiseks.

Läbi iseenda sisemiste protsesside on Nityamal võime efektiivselt vabastada sügavaid probleeme ja pakkuda toimivaid lahendusi, juhtimaks inimesi sügavamale sisemaailma.

Kohaloleku väärtus 

Kursus annab võimaluse koos tõelise meistriga kogeda kohaloleku väärtust ning muutusi vaimsuses ja spirituaalsuses. Iga kohtumine Nityamaga toob vaimse transformatsiooni aina sügavamal tasemel.

Kaitsekihtideta ja ürgne tõde 

Nityamal on võime peegeldada meestele ja naistele tagasi nende kaitsekihtideta ja ürgseimat tõde, tehes seda lõputu kaastundlikkuse ja kohkumatu aususega ning aidates neil võtta vastutus kõige selle eest, mis neid nende ainuomasel eluteel enam ei teeni. Et taastada suhet nende sisemiste jõududega, on esimese sammuna vaja ära tunda meie elujõudu moonutavad takistavad mustrid ja programmeeritus, mis sageli on peidus inimeste psüühika varjatud aladel.

Seksuaalenergia loomulik voog 

Shantam Niyama õpetus pakub naistele ja meestele võimalust taasühineda oma sisemise olemusega, kogeda oma seksuaalenergia loomulikku voogu kogu kehas ilma igasuguste ettevalmistuste ja ootusteta, saavutada õndsustunnet ja kõrvaldada teadvuses salvestatud üldisi või seksuaalseid traumasid, avada energiakanaleid ja radu, mis on lapsepõlvest saati olnud takistatud. Seksuaalenergia transformeeriv vägi toimib, kui lubada oma loomulikul hingamisel ühendada meid meie loomupärase jumaliku olemusega ja ääretu teadvusega. Püha ühenduse alandlikuks muutvas ruumis saavad seksuaalsus ja vaimsus üheks.

Vaata Shantam Nityama videosid! 

Head Uudised GoodNews