1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LISATUD VIDEOD! Legendaarse koolitaja Tony Robbinsi hingamistreener Dan Brulé tuleb Eestisse
LISATUD VIDEOD! Legendaarse koolitaja Tony Robbinsi hingamistreener Dan Brulé tuleb Eestisse

LISATUD VIDEOD! Legendaarse koolitaja Tony Robbinsi hingamistreener Dan Brulé tuleb Eestisse

24.-27. augustil toimub Tallinnas hinnatud hingamistreeneri Dan Brulé (USA) workshop „Conscious breathing. The body, mind and soul transformation“. Ühtlasi toimub ka Dan´i raamatu „Just breathe“ esmaesitlus Eestis.

Dan Brulé on maailma muutnud pioneer hingamistöö valdkonnas. Rohkem kui 100 000 inimest üle 50 riigi teevad täna Dan´i „Breathwork“ hingamisharjutusi ja tehnikaid oma tööl ning igapäevaeludes. Suur hulk nendest on olümpiavõitjad, võitluskunstide meistrid, juhtivad terapeudid, meditsiinilised eksperdid, mungad, mediteerijad, joogaõpetajad, meelelahutuse artistid, personaalsed treenerid, tervendajad, edutreenerid ning tippjuhid.

Nii on näiteks Dan tipptreeneri Tony Robbins personaalne hingamistreener. Ta on treeninud Kreeka-Rooma maadlejat Aleksander Karelinit ning nõustanud Venemaa judo, triatloni, tennise ja purjetamise koondiseid.

„See programm on loodud Tony „Platinum Partneritele“. Pärast seda kui hakkasime koostööd tegema, otsustas Tony teha seda treeningut oma „Ideoloogiajuhtide“ grupile. Selles programmis on palju hingamist ennem ja peale tähtsat üritust, et ette valmistada ja taastuda tippseisundiks. Ma õpetan võimsat tehnikat, kuidas taasühenduda loova energiaga. Jagan teiega ka seda, mida Tony õpetas oma üritusel „Kohtumine oma saatusega“. Me oleme omavahel vahetanud õpetusi ja ta on andnud mulle paar „briljanti“ – mul on õnn tuua need teieni.“ räägib Dan Brulé.

VAATA KA INSPIREERIVAT TONY ROBBINSONI FILMI “MA EI OLE SINU GURU”

„Mul on väga hea meel, et Dan nõustus tulema Eestisse. Seda workshopi on Eestis kaua oodatud. Teadlik hingamine on sügavama transformatsiooni võti ja seda tulebki Dan Eestisse õpetama. 24. augustil on meil raamatu „Just Breathe“ esitlus, mis on Dan´i üheksas hingamise teemaline raamat. Eriti põnev saab olema workshopil 26. augusti päev, kus teemadeks on „Personaalne kasv. Sportlik tippsooritus. Äriline võimekus ja juhtimine.“ ütleb workshopi korraldaja Pranayama Tallinn hingamistöö kommuni juht Heiki Tomson.

Dan on juhtiv liige Inspiratsiooni Ülikoolis, Rahvusvahelise Vabastava Hingamise Assotsatsioonis ja Rahvusvahelise Hingamistöö Fondis. Ta on Prana Yoga (Hindu hingamisteaduse) ja Chi Kung (Hiina meditsiinilise hingamise harjutuste) meister. Ta on teinud 10 aastat koostööd Venemaa Teaduste Akadeemiaga ja paljude teiste ülikoolidega üle maailma.

Workshop toimub City Yoga stuudios ja on inglise keeles, eesti keelse tõlkega. Loe lähemalt Dan Brule kohta SIIT. Vaata, mis asi on Dan Brule “Breathwork” ?

VAATA DAN BRULE VIDEOSID HINGAMISE TEEMAL! 

Head Uudised GoodNews