1. Avaleht
  2. Hingele
  3. KUULA RAADIO ELMARI HOMMIKUJUTTU I Merit Raju: enda elu saab paremaks muuta väikeste sammudega!
KUULA RAADIO ELMARI HOMMIKUJUTTU I Merit Raju: enda elu saab paremaks muuta väikeste sammudega!

KUULA RAADIO ELMARI HOMMIKUJUTTU I Merit Raju: enda elu saab paremaks muuta väikeste sammudega!

Raadio Elmari hommikujutus käis külas life coach, elustiilidisainer, ettevõtja ja ema Merit Raju, kes on välja andnud uue raamatu “Elu uus tase”. Merit andis nõu, kuidas väikeste sammudega uue elu poole astuda ja alustada uut elu.

Merit Raju. Foto: Triin Maasik

Merit andis soovituse hakata liikuma väikeste sammudega, et oma elu muuta. Näiteks kui plaanid alustada trenniga, ehk tasuks esimesel päeval matt vaid lahti rullida ja end sellegi eest kiita. Teisel päeval jällegi teha üks harjutus. Ta selgitas, et veremaitse suus pingutamine ei lase hästi eesmärke saavutada ja tõi näiteks, et tema hakkas sel aastal jooksmas käima ning alustas kolmest minutist, kuni suvel jooksis tund 1 tund ja 20 minutit. Kui alustad väikestest sammudest, võib see kasvada hoopis suuremaks.

Näiteks kui plaanid alustada trenniga, ehk tasuks esimesel päeval matt vaid lahti rullida ja end sellegi eest kiita.

Merit Raju. Foto: Triin Maasik

Merit ise ütleb, et näeb eesmärke kui doominoefekti. Eesmärk võib olla näiteks pikemalt ja kvaliteetsemalt magamine, see omakorda toob järele tervislikud toitumisharjumused, rohkem energiat töö tegemiseks, parema tuju ja kogu elu muutub.

Merit soovitas, et ei tasu eesmärkide täitmisel olla endaga kriitiline, vaid uudishimulik, palju saab veel paremaks minna ja iga kord rõõmustada, kui on olnud näiteks kvaliteetsem uni ning olla tänulik.

Liigu väikeste sammudega, et oma elu muuta!

KUULA RAADIO ELMARI INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews