1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. KUNINGATE JOOGA I Õnnelaboratooriumis toimuvad kundalini jooga tunnid
KUNINGATE JOOGA I Õnnelaboratooriumis toimuvad kundalini jooga tunnid

KUNINGATE JOOGA I Õnnelaboratooriumis toimuvad kundalini jooga tunnid

Oktoobrikuus algas uus joogahooaeg uhiuues Rocca al Mare Urban Yogini õnnelaboratooriumi joogastuudios kundalini jooga tundidega, kus 8. korruselt saab endasse ammutada ka kaunist taeva- ja merevaadet.

Kundalini jooga tunnid hakkavad toimuma esmaspäeviti Liina Ravneet Elviku ja neljapäeviti Ats Rapvem Vooglaiu juhtimisel.

Kuningate jooga

Kundalini jooga on pärineb kuninglikust Raj joogast, mida anti sajandeid kuningate liini pidi isalt pojale edasi ning hoiti kui salateadust. Nüüd on võimalik kõigil sellest osa saada ning selle jõudu ise tunnetada.

Kundalini jooga on liikuv ja intensiivne joogavorm, kus kasutatakse friyasid, mantraid, mudraid, kehalukke, hingamist ja meditatsiooni, mis panevad kõik kehas energia liikuma, et energia voolaks elunditesse, tasakaalustades ja parandades näärmete, närvisüsteemi, immuunsüsteemi, seedimise, vere- ja lüfiringe, aju, südame, kopsude ja neerude tööd ning viies kehast välja mürke.

See jooga tõstab kehas energeetilist taset, avab loovust ja viib su kontakti oma tegeliku olemusega, et elada õnnelikult, elurõõmsalt, tervelt, armastavalt ja kartmatult. Kundalini joogat kutsutakse ka teadlikkuse joogaks, kuna praktiseerides laiendad sa oma tunnetusvõimet, intuitsiooni ja lõpmatut loovat jõudu iseendas. Kundalini energia on meie kogupotentsiaal, loovenergia, mis asub uinunud olekus juurtšakra läheduses selgroo alumises osas.

Kundalini jooga tundides tõstetakse, puhastatakse ja tasakaalustatakse energiat, et elada teadlikuma, rõõmsama ja erksamana.

Kuhu energiat suunad, see kasvab

Liina Ravneet Elviku sõnul energia liigub alati sinna, kus on sinu tähelepanu. See, millele energiat suunad (ükskõik kas siis teadlikult või alateadlikult), kasvab. Selle seaduspärasuse teadvustamine ja märkamine on kõige suurem kingitus, mida sa iseendale teha saad. Kui suure osa sinu igapäevastest mõtetest moodustab muretsemine, hirm ja koledate stsenaariumide valmiskirjutamine oma peas? Vahel on meil lapsepõlvest või minevikukogemustest kaasa tulnud mustreid, mis hoiavad meid kogu aega hirmu- ja muremõtete vangis. Kui su meel ei ole treenitud, siis tõmbab ta sind sügavale nende voogu kaasa ja moonutab tegelikkust. Minevikukogemused on minevik, olevikus on alati kõik uus ja unikaalne. Lastes oma meelel võtta infot ainult minevikust ja tõmmates muretsemisega energia kunagisele kogemusele, lood sa ikka ja jälle sama kogemust. Kui hoiad üleval mõtet ja pilti sellest, mida tegelikult soovid, pühendad oma loovenergia soovitu realiseerumisele. Iga mõte loob. Sinu valik on see, mida sa luua soovid. Treenitud meel on parim pintsel, millega oma elulõuendist kunstiteos teha.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews