1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kundalini jooga õpetaja ja terapeut Merike Villard alustab veebimeditatsiooni tundidega
Kundalini jooga õpetaja ja terapeut Merike Villard alustab veebimeditatsiooni tundidega

Kundalini jooga õpetaja ja terapeut Merike Villard alustab veebimeditatsiooni tundidega

Täna alustas Kundalini jooga õpetaja ning shindō ja shiki terapeut Merike Villard veebimeditatsiooni tundidega. Kahel hommikul nädalas on Merike kaasteeliseks kõigile soovijatele retkel iseenda valgusesse ja uutesse vibratsioonidesse.

Sat kriya (sanskriti keeles sat – tõde, kriya – teadlikult tehtud tegu) on üks kundalini jooga põhitehnikaid. See ühe asendi ja mudra kooslus tasakaalustab tšakrad ja on täiuslik kogukeha harjutus. Lihaste rütmilised kokkutõmbed ja lõdvestumised tekitavad energia lainelist liikumist, need jagavad energia üle keha laiali ja on tervendava toimega. Sat kriya toniseerib närvisüsteemi ning leevendab emotsionaalset segadust ja ärevust.

Öeldakse, et kui jooga jaoks aega tõesti pole, siis on hea pöörduda sat kriya poole – juba kolm minutit praktiseerimist parandab üldist füüsilist ja emotsionaalset heaolu. Siiski, mida kauem harjutusele pühendud, seda suurem on selle tervendav mõju. Eriti tõhus on meditatsiooni-kriya, kui seda teha iga päev pikema perioodi vältel. 40 päeva järjepidevat praktiseerimist vabastab harjumustest, 90 päeva kinnistab uued harjumused, 120 päevaga muutub harjumus Sinuks ja 1000 päeva pärast oled harjumuse meister.

Merikese teekond iseendasse algas 2009. aastal joogamaailma astudes. Merike on õppinud kundalini jooga õpetajaks ning uurinud erinevaid hiina ja jaapani tervendusteraapiaid. Nende praktikate kaudu on ta omandanud sügava teadlikkuse kehast ja energiatest. Inimeseks ja naiseks olemise tarkust on toonud rännakud Hispaanias Santiago de Compostela radadel ning Jaapanis Shikoku 88 templi budistlikul-šamanistlikul teekonnal. Viimasest on Merike kirjutanud raamatu „Värav hingede maailma. Ichi-go ichi-e 一期一会 Hetk, mis iial ei kordu” (2019).

Meditatsioonid toimuvad kaks korda nädalas (T ja N) ning jäävad järelvaadatavaks.

Sessioonid on tasuta, kuid soovi korral on võimalik Merikest koosloodava külluse eest tänada ja toetada!
a/a EE841010220259292222 Ikigai Healing OÜ (selgitusse: Rõõmu ja rahu meditatsioon LIVE)

KUULA KA RAADIOSAADET “HEAD UUDISED”! KUULA KORDUST! Merike Villard „Heades uudistes“: jagamine rikastab meid kõiki

Head Uudised GoodNews