1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kuidas luua terveid ja rahuldustpakkuvaid suhteid?
Kuidas luua terveid ja rahuldustpakkuvaid suhteid?

Kuidas luua terveid ja rahuldustpakkuvaid suhteid?

Foto: Shutterstock

Juba 1. novembril toimub Tartu Loomemajanduskeskuses Andrew Barnesi seminar “Kõrgem sagedus suhetes ja seksuaalsuses”, kuhu on oodatud nii naised kui mehed, nii üksitulijad kui ka paarid.

Andrew Barnes on Austraaliast pärit rahvusvaheliselt tunnustatud seksuoloog ja tantraõpetaja, orgasmi, suhete ja kehatöö spetsialist, kelle peamiseks valdkonnaks on naiste seksuaalsus ning eesmärgiks edendada inimeste vaimset kasvu, teadlikku suhestumist ja seksuaalsust. Sellel seminaril jagab Andrew Barnes põhjalikku kogemust armastusest, seksuaalsusest ja suhetest.

Kellele on seminar mõeldud?

Seminar on mõeldud neile, kes soovivad luua ehedamat suhet oma sõpradega, perega ja partneriga; mõista, miks ta kordab edutuid mustreid oma suhetes; tajuda, mis on tema jaoks tõde igal hetkel, selle asemel, et olla kinni minevikus; saada kontakti oma küpse naiselikkuse või mehelikkuse väega ning mõista seksuaalenergia voolu.

Kuidas siis luua terveid ja rahuldustpakkuvaid suhteid?

Antud seminar toetab osalejat selles, kuidas tervendada oma emotsionaalseid haavasid; luua terveid ja rahuldustpakkuvaid suhteid; mõista mehelikkuse ja naiselikkuse dünaamikat, et luua harmooniat oma suhetesse; arendada oskusi suhestumiseks iseenda ja teistega; avastada, mis vallandab hirmu suhetes ja kuidas vastata, selle asemel, et reageerida; süvendada intiimsust seksuaalsuhetes; tunda ennast enesekindlamana ja aktsepteerida ennast just sellisena nagu sa oled ning õppida tsirkuleerima seksuaalenergiat armatsemise ajal.

Tantra ei vaata seksuaalsust ainult mehe ja naise suhtena, vaid õpetab ka seda, kuidas panna seksuaalenergia oma kehas liikuma ja seda kontrollida.

Kas sa soovid luua ehedamat suhet oma sõpradega, perega ja partneriga, mõista, miks sa kordad edutuid mustreid oma suhetes, tajuda, mis on sinu jaoks tõde igal hetkel, selle asemel, et olla kinni minevikus, saada kontakti oma küpse naiselikkuse/ mehelikkuse väega ning mõista seksuaalenergia voolu „Pühas Liidus“, siis peaks see seminar sobima just sulle.

Rohkem infot seminari kohta leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews