1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kristliku telekanalit Taevas TV7 vaatab Eestis üle 40 000 inimese
Kristliku telekanalit Taevas TV7 vaatab Eestis üle 40 000 inimese

Kristliku telekanalit Taevas TV7 vaatab Eestis üle 40 000 inimese

Paivi Pitko
Päivi Pitko

Täna viie aastaseks saavat Soomest pärit kristlikku telekanalit Taevas TV7 vaatab Eestis üle 40 000 inimese. Telekanali programm on tänaseks täies mahus eestikeelne ning osa saateid teeb kanal Eestis.

“TV7 pakub ööpäevaringselt mitmekülgset vaimulikku programmi kõikidele vanusegruppidele, mille järgi on nii Põhjamaades kui Eestis väga suur nõudlus,” ütles Taevas TV7 kanali tegevdirektor Martti Ojares. “Alguses TV7 sai vaadata ainult Elioni digivõrgus või neti-TV kaudu, tänaseks vaatamisvõimalused on kasvanud, kanal on nähtav ka Starmani ja STV klientidele. Tahame ehitada silda tavainimese ja koguduse vahele. Meie eesmärgiks on, et kristlik sõnum jõuaks igasse Eesti koju. Tavameedia pakub küll kristlik saateid, kuid nende maht on nõudlusega võrreldes selgelt ebapiisav.”

Martti Ojares
Martti Ojares

”Paljud inimesed otsivad elumõtet, me püüame aidata seda leida,” sõnas Taevas TV7 kanali Eesti juht Päivi Pitko. “Viis aastat tagasi Eestis saateid edastama alustanud TV7 kanal oli ainult osaliselt eestikeelne ja ühtki Eestis tehtud saadet polnud saatekavas. Tänaseks kanal on täiesti eestikeelne ja saatekavas on juba mitmeid Eestis tehtud saateid. Üks populaarsematest on ”Muutus”. Saates astuvad üles tavalised Eesti inimesed igas vanuses jagavad väga avameelselt oma elust. Eestlased on kristlik rahvas, kuid pikk nõukogude aeg suigutas unele. Me oleme suutnud väga paljud eestlased “üles äratada”, anda elule täisväärtuslik mõte ja sisu.”

Head Uudised GoodNews