1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kristlik telekanal Taevas TV7 korraldab lauluväljakul suurürituse “Jumala aeg”
Kristlik telekanal Taevas TV7 korraldab lauluväljakul suurürituse “Jumala aeg”

Kristlik telekanal Taevas TV7 korraldab lauluväljakul suurürituse “Jumala aeg”

Päivi Pitko
Päivi Pitko

Kristlik telekanal Taevas TV7 korraldab oma 5. sünnipäeva puhul 8. ja 9. novembril Tallinna Lauluväljakul kõigile soovijaile avatud konverentsi, mis kannab nime “Jumala aeg”. Konverentsi peaesinejad, tunnustatud jumalasulased, Martti Ojares Soomest ning David Herzog USAst. TV7 ootab lauluväljakule 1000 inimest.

“Huvi Jumala vastu on Eestis märgatavalt kasvanud,” ütles TV7 Eesti kanali juht Päivi Pitko. “Üleloomulikkus huvitab inimesi, kuid enamik ei tea, et Jumal reaalselt tervendab ja päästab inimesi Eestimaal ka tänapäeval.”

Martti Ojares
Martti Ojares

“Taevas TV7 Eesti tähistab sel sügisel oma viiendat aastapäeva,” rääkis Päivi Pitko. “Kanali eripära on see, et me räägime Jumalast, ristiusust ja Jeesusest. Vaatajad on võtnud kanali hästi vastu. Inimestele meeldib sundimatus ja valikuvabadus. Kanali vaatajad ei ole ainult kristlased. Inimestele meeldib harida ennast kristlusest, hoolimata sellest, kas nad ise Jeesusesse usuvad või mitte.”

“Konverentsile “Jumala aeg” mahub korraga üle 1000 osaleja,” märkis Päivi Pitko. “On siiski karta, et kõik huvilised lauluväljaku ruumidesse ära ei mahu. Seetõttu edastame nii laupäevased kui pühapäevased koosolekud otse-eetris TV7 kanalil.”

Martti Ojares on Taevas TV7 rajaja, kes enne pensionile jäämist töötas ühe Soome suurema meediakontserni Sanoma Oy abitegevdirektorina. Martti Ojares on juhtinud TV7 tööd 11 aastat. Kanal tegutseb Soomes, Eestis, Rootsis ja Iisraelis. Martti Ojares on kogenud ärijuht. Kristlaseks sai ta 20 aastat tagasi. “See oli tema elu isiklik revolutsioon, mille üle ta on tänaseni õnnelik,” lausus Päivi Pitko. “TV7 ajalugu on täis sündmusi, mille ainukeseks seletuseks on ime.”

David Herzog
David Herzog

David Herzog on abielus ja kolme tütre isa. Ühelt poolt tavaline keskealine mees, kuid eriliseks tema teeb tema sügav armastus Jumala vastu. Ta on üle 20 aastat olnud Jumala teenistuses ja tuntud jutlustaja üle maailma. Herzog on külastanud üle 50 riigi, kohtunud presidentide ja valitsuste juhtidega.

“Inimesed jäävad teda kuulama,” sõnas Päivi Pitko.  “Küsimus ei ole ainult räägitud sõnades, koos temaga on Jumala vägi, mis teeb kuuldu elavaks. Jumal on tema koosolekutel tervendanud inimesi erinevatest haigustest. Arstide tõendid kinnitavad tervenemist.”

Konverentsile “Jumala aeg” ei ole vaja eelregistreerida. Konverents algab laupäeval 8. novembril kell 13.00  ja kestab kuni pühapäeva õhtuni.  Kõigile avatud koosolekuid on kolm, laupäeval kell 13 ja 18 ning pühapäeval kell 15.

Head Uudised GoodNews