1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Kolm nippi, kuidas mitte muretseda kriitika pärast
Kolm nippi, kuidas mitte muretseda kriitika pärast

Kolm nippi, kuidas mitte muretseda kriitika pärast

Dale Carnegie kirjutab oma Heliose kirjastatud raamatus “Lõpeta muretsemine ja hakka elama”, et muretsemine tekitab pingeid ja teeb närviliseks.

Foto: Shutterstock.com

“Ängi tundev ja muretsev inimene, kes ei suuda enam liiga karmi reaalsust taluda, katkestab kontakti end ümbritseva keskkonnaga ja põgeneb selle eest väljamõeldud maailma, leides sellisel viisil „lahenduse” ka oma probleemidele,” kirjutab ta. “Muretsemine võib isegi kõige vastupidavama inimese haigeks teha. Vähe on asju, mis võiksid naise välimust nii kiiresti rikkuda, nagu seda teeb muretsemine.”

Foto: Shutterstock.com

Siit leiad kolm nippi, kuidas enam mitte muretseda kriitika pärast

Reegel 1. Ebaõiglane kriitika on sageli oma olemuselt varjutatud kompliment. Tihtipeale tähendab see, et olete edukas ja tekitate kritiseerijates kadedust. Pidage meeles, et rünnatakse edukaid.

Reegel 2. Andke endast parim ja avage seejärel kriitika vihmavari, mis takistab teie suunas sadaval kriitikal teile krae vahele valgumast.

Reegel 3. Olge ise enda kriitik ja tehke märkmeid vigade kohta, mida te oma elu jooksul teinud olete. Kuna keegi ei suuda olla alati perfektne, tehke nii, nagu tegi E. H. Little: paluge enda kohta neutraalset, õiglast ja konstruktiivset kriitikat.

Raamatu saab tellida kirjastuse Helios e-poest!

Head Uudised GoodNews