1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kevadine hommikuretriit aitab kogeda vaikust ja meditatsiooni
Kevadine hommikuretriit aitab kogeda vaikust ja meditatsiooni

Kevadine hommikuretriit aitab kogeda vaikust ja meditatsiooni

MaiWistik brändi looja, loodusterapeut ja joogaõpetaja Mai-Liis Kivistik ja ettevõtja ning rahvusvaheliselt sertifitseeritud professionaalne coach Kaia Valdmaa kutsuvad naisi 22. aprillil Teadvusteraapia Keskusesse kevadisele hommikuretriidile, et kogeda vaikust, joogat ja meditatsiooni. „Nii nagu looduses on alanud kevad, avastame ka meie sel laupäeva hommikul enda sees uusi alguseid. Sõlmime rahu sellega, mis on selja taha jäänud, võtame enda jaoks aega ja lubame taas endal õide puhkeda,“ kirjeldavad nad sündmust.

Mai-Liis Kivistik (Foto Helen Tulp)
Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Hommikuretriit võimaldab:

  • asutada nädalavahetusele vastu suurema rahutundega;
  • ärgata sel hommikul vaikuses ja pehmuses just omas tempos;
  • märgata, mida sinu keha, hing ja süda praegu kõige rohkem vajavad;
  • lubada hoida end ruumis, kus sina ei pea millegi eest vastutama;
  • maandada stressi ja ärevust;
  • kogeda suuremat ühendust oma kehaga;
  • kulgeda ilma ühegi ootuseta;
  • lõõgastuda ja enda laadida;
  • võtta endale aega, et saaksid siis olemas olla kõigele olulisele sinu elus.

Mis on hommikuretriit?

Korraldajad kirjeldavad, et hommikuretriit on inspireeriv, tõstev, ergutav naistering, kus saab kogeda, kuidas oma sisemise naise eest hoolt kanda. ”Kuidas teda kuulda ning märgata tema signaale ja sõnumeid? Kuidas temaga armastavamalt ümber käia? Kuidas teda turgutada, maandada, aktsepteerida, avada ja kuidas seda kõike rohkem meie igapäevaellu integreerida? Et saaksime olla terved, vägevad ja õrnad, samal aja. Nii väljast, kui seest. Nagu loodus,” räägivad nad.

Kaia Valdmaa. Foto: Helen Tulp

Nad lisavad, et hommikuretriidid aitavad peale töönädalat maanduda peast tagasi oma kehasse. ”Märgata seda naist, kes meie sees elab ja küsida, kuidas tal läheb. Pakkuda talle seda, mida ta hetkel kõige rohkem vajab. Hommikuretriit ei vaja pikka planeerimist, pakkimist ja mitmeks päevaks kodust eemale minekut. See on 3-tunnine laadimishetk nädalavahetusel, keset linna, vaikses oaasis, et keha ja vaim saaksid kogeda lõõgastust,” ütlevad nad.

Juhendajatest

Mai-Liis Kivistik on elustiili brändi MaiWistik looja, loodusterapeut, rahvusvaheline joogaõpetaja ning tulihingeline tervist toetava elustiili edendaja, kes usub siiralt, et sinu sära ja enesekindlus tuleb sellest, mis sa sööd ja kuidas oma keha eest hoolitsed.

Tema teadmiseid pärinevad aastate pikkuselt rännakult tervisemaastikul, mis algas tippspordi, võistlustantsu, radadel ning süvenes tänu spordivigastusele ajas üha enam. Ta on elukestev õppija ja läbinud erinevaid tervise ja vaimsuse koolitusi alates 2013 ning lõpetanud nende seas ka Herbaticumi.

Kaia Valdmaa on ettevõtja ja rahvusvaheliselt sertifitseeritud professionaalne coach (ICF). Ta korraldab naisteringe, emaduse tseremooniaid ja teadlike üritusi. Kaia töötas üle 10-aasta IT- ja finantssektoris. Ta on läbinud bakalaureuse ja magistriõpingud turunduse, reklaami ja ärijuhtimise alal. Kaia on elanud Austraalias, Aasias ja Ameerikas. Ta jaoks äärmiselt oluline vaimne tervis, sisemine rahu ja tasakaal, sest ka tema on elus kogenud läbipõlemist. Lisaks on Kaia jumestuskunstnik, kes 13 aastat on looduskosmeetikaga naiste ilu aidanud rõhutada. Kaia lemmik hetked oma töös on need, kui coaching’u, naisteringide või jumestamise järel naise silmis see eriline tuluke põlema läheb. Kuidas nad märkavad kui imelised ja vägevad nad tegelikult on. Kaia on ka MaiWistiku üks Loomuliku Ilu Saadikutest.

  • Rohkem infot SIIT!
Head Uudised GoodNews