1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kaunis Lõuna-Eestis asub teraapiakabinet, kus pakutakse leevendust nii psüühilistele kui kehalistele muredele
Kaunis Lõuna-Eestis asub teraapiakabinet, kus pakutakse leevendust nii psüühilistele kui kehalistele muredele

Kaunis Lõuna-Eestis asub teraapiakabinet, kus pakutakse leevendust nii psüühilistele kui kehalistele muredele

Lõuna-Eestis Põlvas tegutseb väike hubane teraapiakabinet Teraapia Sinule, kus saab leevendust nii psüühiliste kui kehaliste probleemidega toimetulekuks. Tegu on ka Lõuna-Eesti esimese vibroakustilise teraapia kabinetiga. Pakutakse psühhoteraapiat, vibroakustilist teraapiat, lõõgastust ja erinevaid kehateraapiaid. Nõutuimad teraapiatest on vibroakustiline teraapia ja Kochi Meetod, mille maaletooja ka kabineti terapeut ja asutaja Moonika Laanetu ise on.

Moonika Laanetu. Foto: Grethe Rõõm

Teraapiakabinetis pakutakse selliseid teenuseid:

Vibroakustiline lõõgastus

  • Vibroakustiline teraapia (VAT) on kogu keha lõõgastav meetod, mis stimuleerib inimest tervikuna soodustades nii füüsise kui psüühika tasakaalustumist. VAT rakendatakse psühhoteraapia osana.
  • Lastele abiks: lihaspinged, kogelemine, enurees, enkoprees, unetus, ärevus, pingepeavalud, stress, depressioon, muud psühhosomaatilised vaevused. VAT on heaks teraapiaks ka kriisinõustamise toetuseks.
  • Täiskasvanutele abiks: stress, depressioon, väsimus, ärevus, peavalud, unetus, tinnitus, krambid, lihas- ja liigesvalud, spastilisus, üldine kurnatus, stress, depressioon jms.
Foto: Shutterstock.com

Kochi Meetod®

  • Kochi Meetodiga saab kiirelt ja lihtsalt leevendada õla-, kaela-, selja- , puusa- ja põlvevalu.
  • Kochi Meetod® on Jaapanist pärit kehatöö meetod, mis on eriline oma lihtsuses, põhineb uskumusel ja tõdemusel, et valu saab vähendada minimaalse sekkumisega. Kochi Meetod® võimaldab lühikese aja jooksul oluliselt leevendada või kõrvaldada kehast pinge, valu või tuimuse. Kochi Meetodist on abi saadud ka “külmunud õla sündroomi” leevendamisel.
  • Kochi Meetodit tehakse kliendile läbi riiete. Klient istub teraapia ajal toolil või lamab matil.
Foto: Shutterstock.com

Muusikateraapia

  • Muusikateraapia sobib kõikidele inimestele. Olles üks teraapiavormidest, kus rääkimine ei ole primaarne, on muusikateraapia hea võimalus enesega tegelemiseks neile, kes ei saa või ei soovi endast palju rääkida.
  • Muusikateraapia kuulub psühhoteraapia valdkonda. Muusikateraapias kasutatakse muusikat või selle elemente (heli, rütm, meloodia, harmoonia) teraapialises protsessis eesmärgipäraselt füüsilise ja/või psüühilise tervise säilitamiseks või parandamiseks ning ka haiguste või sisemise ebakõla ennetamiseks.
  • Teraapias osalemine ei eelda kliendilt pillimängu- ega viisipidamise oskust.
Foto: Shutterstock.com

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews