1. Avaleht
  2. Hingele
  3. KASULIK I Kuidas kasutada alateadvuse piiritut jõudu?
KASULIK I Kuidas kasutada alateadvuse piiritut jõudu?

KASULIK I Kuidas kasutada alateadvuse piiritut jõudu?

Suurem osa meist jõuab oma elus ükskord punkti, kus esitatakse endale küsimus: „Kui väga ma ikkagi tegelikult tahan endale kõike seda, mida ma usun tahtvat? Kas see soov on ikka piisavalt tugev, et omandada parem viis, kuidas oma vaimsete ja emotsionaalsete võimetega võiks ümber käia?” Kui inimene sellesse punkti jõudes võib ausalt „jah” vastata, siis seisab ta erutava, uute kogemuste poole viiva reisi alguses.

Foto: Shutterstock.com

Vaimu seadused kehtivad ühtviisi erineva haridustaseme, kõigi sotsiaalsete kihtide, kõigi nahavärvuste ja rahvuste ning erineva usutunnistusega inimeste jaoks. Need seadused on igavesed, püsiva kehtivusega ja käivad iga inimese kohta, toimides igaühes meis ühtviisi. Kasu ja eelised, mis dr. Joseph Murphy raamatu “Teie alateadvuse jõud” lugemisest ja kasutamisest tõuseb, ületab lugeja julgeimadki lootused, kusjuures need on meie kõigi võimetele kättesaadavad.

Heade uudiste portaal avaldab lugejatele raamatust head nõuanded, kuidas kasutada alateadvuse piiritut jõudu.

  • Teie sisemus kätkeb endas ammendamatut varaaita. Pöörake oma pilk sissepoole ja te leiate sealt oma südamesoovide täitumise!
  • Mida te ka iial tahate tõelisuseks muuta – näiteks oma loenguga inimesi veenda või kirjutada raamatut, sisendage see tungivalt ja täis usaldust oma alateadvusesse ja tema reageerib sellele vastavalt.
  • Teie olukord sarnaneb laeva tüüri juures oleva kapteni omale. Tal tuleb anda õigeid käske. Ka teie peate oma alateadvusele, mis kogu teie saatust juhib, jagama mõtete ja kujutluste näol õigeid korraldusi.
  • Ärge kunagi öelge: “Seda ma ei saa endale lubada” või “Seda ma ei oska.” Teie alateadvus võtab kinni te sõnadest ja hoolitseb selle eest, et teil tõepoolest jääb puudu vajalikest vahenditest või võimetest. Nentige seepärast täis enesekindlust: “Mu alateadvuse jõud avab mulle kõik väravad.”
  • Eluseadus ja uskumise seadus on üks ja seesama. Uskuda tähendab mõelda, mõelda oma vaimus. Ärge uskuge, see tähendab ärge mõelge millelegi, mis võib teile kahju tuua või viga teha! Uskuge oma alateadvuse tervendavasse, valgustavasse, jõudu andvasse ja õnnetoovasse jõusse! Millesse iganes te ka innukalt usute, see saab teie jaoks teoks!
  • Muutke oma mõtlemisharjumusi ja te muudate oma saatust!
Foto: Shutterstock.com

Raamatu saab tellida kirjastuse Tänapäev e-poest

Head Uudised GoodNews