Avaleht Hingele Kallis tütar, aitäh Sulle, et õpetad mind nägema elu imelisust!
Kallis tütar, aitäh Sulle, et õpetad mind nägema elu imelisust!

Kallis tütar, aitäh Sulle, et õpetad mind nägema elu imelisust!

ema ja tütarMul on au olla ühe imelise väikese tüdruku ema. Meie jaoks oli selle aasta emadepäev viies eriline päev, mida koos tähistada. Sellel aastal oli see aga veelgi erilisem ema ja tütre päev, kuna võtsime selleks aega. Oluliste inimeste ja asjade jaoks meie elus tuleb aega võtta! Vastasel juhul ei ole meil aastate pärast ajas tagasi rännates ilusaid mälestusi, mida meenutada. Sellel aastal oli emadepäev täis armastust, rõõmu, naeru, muusikat ja tantsu, mida saatis imeline kevadpäike.

Olla kohal ja tunnetada käesolevat hetke paneb meie hinge helisema ja südame rõõmust naeratama! Kui tihti me seda aga enestele lubame – tunda rõõmu käesolevast hetkest, mõtlemata olnud eilsele ja tulevale homsele? Soovin, et me kõik oskaksime seda hetkes olemist rohkem praktiseerida. Mina luban endale, et teen seda nüüd iga päev! Varem lükkasin ma seda pidevalt edasi, kuna alati oli vaja midagi “tähtsamat” teha või kiirustada. Aga mis võiks olla veel tähtsam õnnelik olemisest? Mööda lastud hetke ei ole võimalik tagantjärele nautida, seega õppigem seda nüüd ja praegu tegema!

Mu kallis tütar, aitäh Sulle nende imeliste hetkede eest, mille oleme koos veetnud! Luban, et teen kõik endast oleneva, et neid hetki saaks olema veel rohkem ja nii kaua, kuniks mulle elu antakse.

Olla ema on suurim kingitus, mille elu on mulle teinud. Ma ei tea, millest pärineb sõna EMA, kuid kui peaksin tuletama selle tähendust enda jaoks, ütleksin et see on Eriliselt Meeldiv Armastus.

Ma olen igavesti tänulik sellele hingele, kes ta valis mind välja, et Sinust võiks minu keha kaudu maapealne ingel saada. Kallis tütar, ilma Sinuta ei oleks ma see, kes olen. Ilma Sinuta ma ei teaks, mida tähendab kedagi tingimusteta armastada – siiralt, suurelt ja lõpmatuseni, rohkem kui sõnadesse kirja annaks panna. Ainult Sina tead minu armastuse suurust ja tugevust. Aitäh Sulle, et oled õpetanud mind elu läbi enda silmade nägema, ilma Sinuta ma ei teaks kui imeline ja ilus kõik meie ümber on.

Täna ja igal järgneval päeval, panen oma käed õrnalt ümber Sinu ja olen tänulik, et valisid just mind oma emaks. Olla Sinu ema – see on kõige vastutusrikkam, aga ka kõige imelisem ülesanne minu elus. Loodan, et kui Sinust sirgub noor naine, saad öelda, et sain sellega ülesande täitmisega hästi hakkama.

Armastan Sind ALATI ja IGAVESTI!

Kommentaarid