1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Käbinäärme äratamine, puhastamine ja diagnostika: mis, miks ja kuidas?
Käbinäärme äratamine, puhastamine ja diagnostika: mis, miks ja kuidas?

Käbinäärme äratamine, puhastamine ja diagnostika: mis, miks ja kuidas?

Holistika Instituudis hakkavad toimuma Teresa Mängeli mitmeosalised intuitsiooni arendamise kursused “Kolmas silm”.

Programmi on koostanud Rahvusvahelise Intuitiivteaduste ja Energiateraapia Akadeemia president. Kursust juhendab parapsühholoog Teresa Mängel. Esimese osa teemaks on “Käbinäärme äratamine, puhastamine ja diagnostika. Mis, miks ja kuidas?”.

Kursuse eesmärk on infoväljast kätte saada infot, mis muidu ei avane. Käbinääre on organ, mis mõjutab vaimses plaanis nö kolmanda silma tööd ehk läbinägelikkust, selgeltnägemist ja intuitsiooni. See nääre toodab serontoniini ja melantoniini ning on enamasti aktiivne pimedal ajal ajavahemikus kella 2-4. Seetõttu ongi tihti inimestel ettekuulutavad unenäod just öösiti ja muinasjuttudeski võlurid hakkasid toimetama peale südaööd. Nõiad elasid koobastes, sest pimedas on see nääre kõige aktiivsem.

Öine aktiivaeg  tuuakse nüüd päevasesse keskkonda. See pole mõeldud ainult selgeltnägijatele. Ka tavalisel inimesel on vaja taju arendada, et teada, mis on elu, mida vältida ja mida valida.

See kursus on nagu treening. Sportlaseks ei saada pelgalt sedasi, et tead, kuidas suusatada. Tuleb trenni teha. Edasijõudnud saavad kursusel harjutused, et teha täiendavaid harjutusi, mis tugevdavad õpitut. Uustulnukatele saab olema huvitav alustada vähesest. Nemad saavad infot, kuidas töötada oma infoväljaga ja kuidas sealt infot kätte saada.

„See kursus ei asenda intuitiivsete tunnete õppimist, vaid täiendab seda. Vaatame energiaid natuke kaasaegsemate meistrite vaatenurgast ja pöörame suurt tähelepanu uutele kaasaegsetele meetoditele. Meie elus liiguvad mõtisklused väga suurel hulgal illusioonide toel. Praktikates kasutame energiat, mis puhastab kolmanda silma tööd. Teeme läbi aktiveerimise, puhastamise ja diagnostika meditatsiooni ning pühitsused. Kaasa saab õppematerjali, et iseseisvalt harjutada,“ ütleb Mängel.

Kuidas käbinäärmega töötada?

Käbinääre, mida nimetatakse ka käbikehaks, pineaalkehaks, epifüüsiks, Horose silmaks või hinge asukohaks, on nagu vaimne antenn, millest paljud muistsed pärimused ja kultuurid on rääkinud. Hinge asukoht on justkui värav kõikidesse sfääridesse või dimensioonidesse ja seega on vaja mõista selle organi täielikku toimet.

See programm on koostatud Rahvusvahelise Intuitiivteaduste ja Energiateraapia Akadeemia professori ja presidendi poolt, tema õpilaste palvel. Nad on veendunud, et meie käbinääre vajab puhastamist ja täiendavat aktiveerimist, et infovälja informatsiooniga kergem töötada oleks. Et oleks kergem tajuda, tunnetada ja omada heaolu tunnet.

Näiteks paljud selgeltnägijad ja oraaklid töötasid sellega, kuid ei osanud lõpuni kasutada selle võimsa tööriista omadusi. Nostradamus hea näide. Ta rääkis, mida ta nägi, kuid ta ei teadnud, kuidas oma nägemusi tõlgendada. Ütles, et suure põllu peal veristatakse 15 kitse ja torn plahvatab. Alles siis, kui asi ära oli toimunud, said kõik aru, millest ta rääkis – suurel Venemaa lapil 15 liiduvabariiki läksid laiali ja Ostankino langes. Ei ole mõtetki neid nägemusi lahti seletada. Selleks on vaja tunnetust ja teadmist, aga seda annab just käbinääre.

Mida kursusel õpitakse?

Neljaastmelise kursuse ehk tegevuse kohta sobib rohkem väljend – treening, see on meistriklassi saavutamise tee. Ei saa sportlaseks pelgalt sedasi, et tead, kuidas suusatada, sul tuleb trenni teha.

Need, kes on õppinud intuitiivteadust saavad oma tegevusi korrigeerida. Kui teete miskit valesti või toimetate vales alas, saate selle kohta infot.  Nad saavad kursusel harjutused, et teha täiendavaid harjutusi ja diagnostikat, mis tugevdavad ja võimendavad teie õpitut.

Uustulnukatele saab olema huvitav alustada vähesest. Nemad saavad infot, kuidas töötada oma infoväljaga ja kuidas seda usaldada ning tajuda ja sealt infot kätte saada.

See kursus ei asenda intuitiivsete tunnete ja energiate õppimist, vaid täiendab seda.

Kursusel vaadatakse energiaid ja praktikaid natuke kaasaegsemate meistrite vaatenurgast ja pööratakse suurt tähelepanu uutele kaasaegsetele meetoditele. Kui vaadata meie sisemaailma natuke tähelepanelikumalt, siis ei ole raske märgata, et see on täidetud illusoorsete nägemustega. Meie tänapäeva elus liiguvad meie mõtted ja mõtisklused väga suurel hulgal just miraažide ja illusioonide toel.

Praktikates kasutatakse energiat, mis puhastab ja diagnoosib kolmanda silma tööd. Energia kontrollib sihikindlalt  uuritavat informatsiooni või probleemi vastuvõtu hetkel, kui olulised asjaolud kaugenevad või teisejärgulised tulevad esile. Niiviisi avaneb juurdepääs ka sellele teabele, mis oli suletud. See energia näitab, kuivõrd Hing on puhastunud.

Lisaks tehakse läbi aktiveerimise, puhastamise ja diagnostika meditatsiooni ning pühitsused. Kaasa saab õppematerjali, et iseseisvalt harjutada.

Kas see kursus aitab saada kontakti hingega?

Jah. Töötades „kolmanda silmaga”, me töötame tegelikult reaalse organiga – käbinäärmega, mis  toodab seratoniini ja melatoniini. Selle organiga töötades inimene rahuneb. Kogu infoväljast saadava teabe me teadvustame esialgu läbi Hinge, sest just tema valitseb meie teadvuse üle. Hinge sümbol on vesi. Seega toimuvad meditatsioonid läbi vee elementide. Hingel, nagu ka veel, on erinevad omadused: tavaline vesi, tahkes olekus vesi e jää, gaasilises olekus vesi ehk aur, pilved ja soolane vesi, mis helendab nagu tuli või leek.  On kuum ja külm vesi ja siis veel tühjus. Seda tühjust kutsutakse vaimses maailmas taevamannaks. See koosneb hingelistest, materiaalsetest ja energeetilistest osistest. Seda energiat peab tunnetama, kuna ta ei ole avaldunud meie eeterlikus keskkonnas.

Foto: Pixabay

Kas see praktika mõjutab ka kuidagi füüsilist keha?

Meie keha on meie teadvusvibratsiooni pikendus ja väljendus. Õpitakse kasutama “jämedamat teadvust” ja “peenemat teadvust”, informatsiooni eristamist, sümboolikate nägemist, nägemuste ja ettekuulutuste mõistmist. Kui aktiveerime oma käbinääret ja puhastame seda, siis hakkame oma elus tööle hoopis teistel alustel. Iidsete tsivilisatsiooni tarkade poolt on loodud tervete seeriate kaupa ülivõimsaid tehnikaid ja praktikaid, mis on hindamatu kingitus järeltulijatele.

Mida selle kursuse omandamine annab?

Sellise kursuse omandamine on kasulik mitte ainult intuitiivsete tunnete  õppimiseks ja täiustamiseks, aga ka äärmiselt vajalik meie igapäevases elus.

Kui inimene oma igapäevases keskkonnas ei mõista väga hästi, kus on illusioon ja kus on reaalsus, siis ta lihtsalt raiskab oma kasulikku ressurssi ehk aega ja edukust. Kogu meie maailma eksisteerimise jooksul võimsad tsivilisatsioonid, nagu Lemuurlased, Atlandid, Hüporborealased ja nendele järgnenud võimsad maagid suhtusid  väga vastutustundlikult  illusiooni uurimistesse ja õpingutesse ning õppisid tundma selle positiivseid ja negatiivseid tendentse.

Pärast oma “Kolmanda silma” puhastamist ja mõistmist, kuidas see töötab, saab avada oma sisemine jõud ja usaldus ning näha nähtamatut. See kõik toetab ideaalse intuitsiooni arengut.

Tänu praktikatele saab mitte ainult suurepärase tajumise, vaid ka üsna totaalselt muuta enda ümber ja enda sees olemasolevat reaalsust.

Inimene õpib eraldama terasid sõkaldest, illusiooni reaalsusest ja kasutama võimsat illusiooni energiat oma elu heaoluks ja inimkonna hüvanguks.

Foto: Pixabay

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews