1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JUBA TEISIPÄEVAL PESA-s! Saa osa võimsast konstellatsiooni tervendusmeetodist
JUBA TEISIPÄEVAL PESA-s! Saa osa võimsast konstellatsiooni tervendusmeetodist

JUBA TEISIPÄEVAL PESA-s! Saa osa võimsast konstellatsiooni tervendusmeetodist

Teisipäeval, 30. juunil toimub töötuba, mida juhib konstellöör ja Eesti Professionaalsete Kontsellööride Assotsiatsiooni liige Kristel Rannamees, kes on läbinud väljaõppe perekonstellatsioonides, organisatsiooni konstellatsioonides ning struktuursetes konstellatsioonides.

Läbi konstellatsioonivälja on osalejal võimalik vaadata süvitsi ükskõik millise endale olulist teemat või küsimust. Selle tervendusmeetodi kaudu saad teada, miks see on tekkinud, kelle või millega see seotud on ja mis oleks parim lahendus.

Lahenduse saavad kõik teemad

Tegeleda võib kõigi teemadega, mis parajasti muret valmistavad – olgu need pingelised suhted partneri, laste või sugulastega, terviseküsimused, külluse ja rahulolu suurendamine oma elus, töö või elukoha valik, elu siht ja tupikust väljumine, naiselikkuse või mehelikkusega seotud teemad või muu.

Teraapia mõjub tervendavalt ja transformeerivalt nii osalejale kui ka neile, kes tema loos osalised on. Läbi sügavate isiklike taipamiste saavad alguse sügavad muutused ja harmoonia suurenemine elus. “Kõik, mida oleme teadvustanud, seda saame ka tervendada!” ütleb konstellöör Kristel Rannamees, kes teraapiat läbi viib.

Foto: Pixabay

Kõik, mida oleme teadvustanud, seda saame ka tervendada!

Sobib kõigile!

Töötoas tehakse nii täispikki lugusid kui lühikesi universaalseid minikonstellatsioone kõigile osalejatele, mis aitavad avada erinevate küsimuste tagamaid. Töötuba juhib konstellöör ja Eesti Professionaalsete Kontsellööride Assotsiatsiooni liige Kristel Rannamees, kes on läbinud väljaõppe perekonstellatsioonides, organisatsiooni konstellatsioonides ning struktuursetes konstellatsioonides.

Osalemine ei eelda varasemaid teadmisi konstellatsioonist ega psühholoogiast. Kaasa tuleb võtta vaid avatud meel ning soovi korral kirjutusvahend ja märkmik. Grupis kehtib konfidentsiaalsuse reegel, et tagada turvalisus kõikidele osalejatele.

Osavõtutasu eelregistreerimisega meilile või Facebookis on 15 €, kohapeal 20 €. Isikliku teema käsitlemine maksab 120 €. Hinna sees on kerged suupisted ja tee.

Lisainfo ja registreerimine: kristelrannamees@gmail.com, 56697825. Töötuba toimub 30.06, teisipäeval kell 11-15 PESA Pärnu mnt 102, korpuses B, 1. korrusel.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews