1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Juba täna õhtul toimub Adila puhkekeskuses üks eriti vinge tantsupidu
Juba täna õhtul toimub Adila puhkekeskuses üks eriti vinge tantsupidu

Juba täna õhtul toimub Adila puhkekeskuses üks eriti vinge tantsupidu

Juba täna õhtul on tulemas üks eriti vinge ja vägev tantsupidu, kus oma loomingut tuleb jagama DJ ART I Am (Artjom Kostjuk), kes mängib muusikat läbi südame ja suure kirega. Artjom viib kõik tantsijad väga ilusale rännakule, läbi mille saavad osavõtjad avada enda südant ja kehalist tunnetust.

Artjom Kostjuk. Foto: Anastasia Kralle

“Oodatud on kõik toredad ja avatud südametega inimesed, kes alles esimest korda tulevad kogema ja ka need, kes juba vanad kalad. Peol saad tunda ennast nagu väike laps, tantsida vabalt ja häbita, tunda ennast nagu keegi ei vaataks. Õhtu käigus äratatakse üles ka sisemine tuli, et anda peole juurde üks mõnus vürts ja säde,” kutsub enesearengu teejuht Tiit Trofimov kõiki peost osa saama.

Peol saad tunda ennast nagu väike laps, tantsida vabalt ja häbita, tunda ennast nagu keegi ei vaataks.

Tänaõhtune tantsuõhtu loob ühtsusetunnet kõige ümbritsevaga – inimestega, ruumiga, muusikaga ja eelkõige Iseendaga. See on paik, kus oled imeliste rütmide saatel hoitud ja armastatud ning saad olla SINA ISE!

Õhtu lõpetatakse väga ägeda helilise meditatsiooniga, mis aitab kohalolijatel maandusesse tulla ja integreerida kogu tantsuline kogemus.

Artjom Kostjuk. Foto: Nele Merisoo

“Peole pane selga mugavad riided ja võta kaasa veepudel, tantsitakse paljajalu või kui soovid, siis tantsu jalanõudes. Tule kohale natuke varem, et pidu saaks üheskoos alustada,” soovitab Trofimov.

  • Pidu toimub juba täna õhtul, 8 juuni kell 19.00 – 22.00 Adila puhkekeskuses.
  • Küllusepanus: 35€ (kohapeal sularahas).

“Kui oled peoga liitumas, siis palun pane “OSALEN” Facebookis oleva ürituse alla ja jaga seda ka teistele toredatele inimestele edasi! Kui sul on sõpru keda kaasa kutsuda, võid vabalt sündmust jagada ja valida koos tulla. Oled südamest oodatud, tule nii nagu oled,” ootab enesearengu teejuht Tiit Trofimov kõiki täna õhtul Adila puhkekeskusesse tantsima.

Head Uudised GoodNews