1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. JUBA SEL REEDEL I Ekstaatiline keha- ja meelerännak viib rännakule iseenda sisekosmosesse
JUBA SEL REEDEL I Ekstaatiline keha- ja meelerännak viib rännakule iseenda sisekosmosesse

JUBA SEL REEDEL I Ekstaatiline keha- ja meelerännak viib rännakule iseenda sisekosmosesse

Artjom Kostjuk ja Katrin Kivi korraldavad sel reedel, 7. jaanuaril City Yoga Studios ekstaatilise keha- ja meelerännaku. “Kutsume sind rännakule iseenda sisekosmosesse, et sa saaksid kogemuse millestki suuremast, avardunud ja lõdvestunud seisundist. Kogemuse sügavuse valid sa ise. Ukse rännakule avame ekstaatilise tantsuga. Sügavamatesse kihtidesse liigume süvahingamise sessiooniga mida võimendavad abientaalsed helid ja muusika. Sisekosmosesse jõudes toetavad ja hoiavad meid tervendavad helid läbi, helikausside, didgeridoo ja teiste põnevate instrumentide,” tutvustavad nad.

Foto: Shutterstock.com

Ekstaatiline tants on esimene etapp rännakul

Artjom ja Katrin kirjeldavad, et rännakul lubatakse end vabasse liikumisse ja voolamisse, mida juhivad muusika ja rütm. Unustatakse hinnangud, mis on õige ja mis vale. Kõik on just nii nagu on. Kogetakse ennast teadlikkus kohalolus. Muusika, rütmi ja liikumise kooslus valmistab kehad ette sügavamaks teekonnaks.

Järgmine etapp rännakul on süvahingamine

Artjom ja Katrin selgitavad, et süvahingamise kaudu toimub teadvuse tasandi muutus ehk sisenemine sisekosmosesse.

“Teraapilise pulseeriva hingamisega on võimalik luua otseühendus kehaga, meele tasandist “üle hüpates”. Hingamise protsessi minnes annad sa kontrolli oma kehale ning meele ja ego tasand ei saa sind takistada. Keha hakkab ise vabastama minevikus kinni jäänud emotsioone. Süvahingamine on kiirtee mõttemustrite vabastamiseks ja puhastamiseks. Erinevatest alateadvuse kihtidest läbi liikumisel on toeks muusika,” räägivad nad.

​​Korraldajad kinnitavad, et seisund, kuhu osalejad sessiooni lõpuks jõuavad, on midagi maagilist. Inimesed on seda kirjeldanud kui avardumist, uuestisündi, täielikku lõdvestust ja õndsat olekut. “Selle kogemuse integreerid sa oma kehasse ning saad ka igapäevaelus selle olemusse häälestuda,” lisavad nad.

Rohkem info leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews