1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JUBA SEL NÄDALAVAHETUSEL! Urmas Sõõrumaa kutsub: Blisstonial saab nautida head meeleolu ilma alkoholita
JUBA SEL NÄDALAVAHETUSEL! Urmas Sõõrumaa kutsub: Blisstonial saab nautida head meeleolu ilma alkoholita

JUBA SEL NÄDALAVAHETUSEL! Urmas Sõõrumaa kutsub: Blisstonial saab nautida head meeleolu ilma alkoholita

3.-5. juulil toimuv Ainevaba Ekstaatilise Tantsu ja Kakao festival Blisstonia kutsub külastajaid keset puhast loodust nautima muusikat, tantsu ja kakaorituaale. Ürituse muudab eriliseks see, et pidutsetakse alkoholita – nii on garanteeritud lõbus olemine ilma hommikuse peavaluta ning lahkute ürituselt energiaga laetuna.

Urmas Sõõrumaa, kes Blisstoniat ootab, jagas oma Instagramis videot. “Adila on igavene vahva koht, kuhu tulla, saada head meeleolu, olla koos heade sõpradega, ilma alkoholita ja muidugi päikest, tuult ja kõike, mida meie Eesti suvi pakub!” kutsub ta ka teisi osalema.

 

View this post on Instagram

 

@urmas_soorumaa 🙏✨😍 #blisstoniafestival #makelovenotwar #festivalgram #instayogafam #cacaoceremony #ecstaticdancefestival

A post shared by BLISSTONIA FESTIVAL (@blisstoniafestival) on

Palju erinevaid esinejaid ja töötubasid

Keset puhast loodust on korraga rütme kütmas vähemalt kaks lava, üle kümne DJ, mitmeid elusmuusika artiste. Toimub ka ekstaatiline tantsupidu lastele, saunapidu ja palju palju muud.

Töötubades saab õppida trummimist, hääle avamist, joogat ja kontakt-tantsu tuleb õpetama üle maailma tuntud DJ ja Latino muusika artist Yemanjo ehk Ben Harris. Kakaotseremooniaid veavad Tom Valsberg ja üle maailma tuntud ekstaatiline mantrabänd Hanuman Project.

Muusikat mängivad DJ Rain Tunger, DJ Ivo Naries, DJ Veiko Kasak, Dj Artjom Kostjuk, DJ Romet Preismann, DJ Sten Roosvald, DJ Deniss Vinogradov, Joy Verano,Mario Pruul, Alesander Bachman ja veel palju häid DJ-sid.

Tantsi unustamatult!

See on pidu, kus kõik võõrad on sinu sõbrad, neile võib tere öelda, silma vaadata ja pole keelatud ka sellises turvalises südameruumis kallistada. See festival ongi sümbioos kakaotseremooniatest, kus lauldakse ja ekstaatilistest tantsupidudest, kus loomulikult tantsitakse end taevasse.

Kui soovid teha läbi ühe korraliku tantsutrenni ja unustamatult tantsida, on see festivali just sulle!

Vaata galeriid eelmisest Blisstoniast!

Head Uudised GoodNews