1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. JUBA SEL LAUPÄEVAL I Naiste väetantsuõhtu uues Spark Space keha, meele ja hinge heaolustuudios
JUBA SEL LAUPÄEVAL I Naiste väetantsuõhtu uues Spark Space keha, meele ja hinge heaolustuudios

JUBA SEL LAUPÄEVAL I Naiste väetantsuõhtu uues Spark Space keha, meele ja hinge heaolustuudios

Keha, meele ja hinge heaolustuudio Spark Space on avamas oma uksi ning nädala jooksul toimub palju üritusi, et tutvustada uut kogunemispaika, verivärsket stuudiosisustust ja jagada kogemusi, mis aitavad sügise tegutsemisralliks end valmis seada.

Laupäevane Spark Space Naiste Inspiratsioonipäev 5. septembril on suunatud kõigile naistele, kes soovivad võtta aega endale, avastada oma sisemaailma ja inspireeruda kaunitest hingedest, kes on samuti huvitatud keha, meele ja hinge tasakaalust.

Väetants aitab kohtuda oma sisemise naisega

Laupäeval toimub kokku neli üritust, neist viimane on Naiste Väetantsuõhtu, mida juhendab Margit Foht Tartust.

“Armas naine, kutsun Sind võtma aega iseendale, et kohtuda oma sisemise naisega, oma naiseliku väega!” kutsub Margit naisi osalema. “Viimasel aastal on minu elus olnud väga suurte transformatsioonide aeg, sisemiste muutuste ja kasvamise aeg. Olen lubanud oma naiselikus õrnuses ja haavatavuses tunda endal kõiki tundeid väga sügaval tasandil, seeläbi puhastunud, saanud seesmiselt tugevamaks, leidnud endas suurema sisemise jõu ja väe iseenda elu eest vastutuse võtmisel, õppinud rohkem usaldama oma sisetunnet, usaldama elu. Olen oma teel kohanud mitmeid väekaid naisi, kes läbivad sarnaseid muutuste protsesse soovides olla naisena oma väes, olla tark ja teadlik naine, kes oskab usaldada meest ja jagada armastust kuningannana vabana kannatusest ja klammerdumisest (vanade suhtemustrite tervendamine) Sellistel õrnadel hetkedel me vajame õdede tuge, et taas ennast leida, kokku korjata ja sirge seljaga teadlikult ja tänulikult targema naisena armastuses edasi liikuda. Olen lõpmata tänulik, et minu elus on sellised väekad naised, kes on minu õrnadel hetkedel mulle ruumi hoidnud! Tunnen ise tugevat kutset ja soovi toetada naisi, kes kogevad sarnaseid protsesse ja vajavad tuge. Olen tänulik kui tuled ja usaldad!”

Margit on läbinud 13 aasta jooksul erinevaid enesearengu koolitusi ja töötubasid. Tema kõige suurem armastus ja kirg on tantsimine ning ta soovib olla teejuhiks ja toetajaks neile, kes seda vajavad.

Tants annab uue energia

Sellel õhtul avanetakse läbi tantsulise liikumise iseendale, et kohtuda oma sisemise naisega, selle osaga endas, kes sind õrnalt hoiab, tunneb mis on sulle hea, kus on sinu intuitsioon, loomingulisus, mängulisus, tundlikkus, sensuaalsus, aga ka ürgne vägi, seksuaalsus, sügav tarkus ja teadlikkus.
Tantsitakse ja vaadeldakse, kuidas sisemine naine ennast tunneb, mida ta vajab, kuidas saab talle ise seda pakkuda.

Väetantsud sündisid läbi Margti isikliku tantsukogemuse ja on inspireeritud 5 Rütmi tantsudest.

“Tants moodustab loomuliku dünaamilise laine, alustame aeglase rahuliku voolava muusika saatel, millele varsti lisandub rütm, mis paneb väljendama, edasi läheb rütm järjest kiiremaks ja kulmineerub väga kiireks ekstaatiliseks kaoseks, pärast mida me saame kogeda enda sees uut ruumi, uue energiaga, millel on uus kvaliteet, süda avaneb, võime koged suuremat rõõmu, rahulolu, kergust jne, laine suubub rahusse, vaikusesse, üksolemise kogemisse,” selgitab ta.

Eelregistreerida saab Google Formasi kaudu ning kohti on 25 osalejale.

Eelregistreeruda saab SIIN!

Kogu avamisnädala ürituste kohta info leiab SIIT

 

Head Uudised GoodNews