1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. JUBA HOMME I Saue mõisas toimub Rain Tungeri sünnipäeva puhul eriti vinge ekstaatiline tants
JUBA HOMME I Saue mõisas toimub Rain Tungeri sünnipäeva puhul eriti vinge ekstaatiline tants

JUBA HOMME I Saue mõisas toimub Rain Tungeri sünnipäeva puhul eriti vinge ekstaatiline tants

Homme, 29. juulil toimub Saue mõisas Rain Tungeri ekstaatiline sünnipäevapidu. Just Saue mõisast sai alguse ekstaatiliste tantsude kultuur, seega on eriti paslik Raini sünnipäeva seal väärikalt tähistada.

“Eesmärk on viia meid kõiki meelirikastavale muusikalisele rännakule ehk teisisõnu teekonnale, mille kaudu avada ja avastada veelgi rohkem iseennast, oma keha ning nende vahelist ühendust. See on ruum, kus kultiveerime sisemist vabadust läbi liikumise, tantsu ja lakkamatu uudishimu. Uurime, proovime, katsetame ja vaatame kuhu see kogemus viib, mitte kuhu sa selle viid. Võtame vastu ja kehastame kõikvõimalikke tekkivaid tundeid, on selleks siis põnevus, rõõm, kergus või hoopis kurbus, raskus, igavus, igatsus jne,” räägib Rain.

Rain Tunger hullutab osalejaid enda pööraste lugude, hea vibe’i ja meeletult hea muusikalise rännakuga. Selle seiklusrohke teekonna kujundamisel kasutab ta erinevaid temposid ja muusikastiile, kust võib leida nii etno-, maailma ja šamanistliku mõjutustega muusikat kui ka modernset, rütmikat, elektroonilist tantsumuusikat.

Head Uudised GoodNews