1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Jõulukingituseks sobib südantliigutav kauneid hetki talletav vihik või tänukiri emale
Jõulukingituseks sobib südantliigutav kauneid hetki talletav vihik või tänukiri emale

Jõulukingituseks sobib südantliigutav kauneid hetki talletav vihik või tänukiri emale

06.12.14 TTV saade Veenus - Monika Kuzmina4Jõulukuul, täpselt kaks aastat tagasi, tegevust alustanud Eesti esimese heade uudiste portaali GoodNews looja ning peatoimetaja Monika Kuzmina tutvustas Tallinna Televisooni elustiili saates „Veenus“ võimalusi üllatada armsaid inimesi südamlike ja originaalsete jõulukingitustega, tegemata seejuures suuri kulutusi.

Tallinna Raekoja platsil Jõuluturu jõuluvana majakeses saatejuhile intervjuud andes tõi Monika näite hingekosutavast teguviisist oma pereringis. Ta jutustas, kuidas tema kasulaps, kel nagu noortel ikka oli taskuraha vähe, otsustas kinkida vihiku, kuhu pani kirja kõik enda arvates ühiselt veedetud kaunid hetked. „Küllap oli vihik kodus olemas ja osta ei tarvitsenud pastapliiatsitki,“ rääkis liigutatult Monika ning lisas: „Aga miks mitte teha näiteks tänukirja emale hoolitsuse ja armastuse eest? Või kinkida purgitäis häid soove?“

Monika Kuzmina mõtestas lahti portali GoodNews poolt jõulustressi maandamise eesmärgil algataud kampaania “Saada südamlik ja soodne jõulukingiidee“. Karismaatilise ettevõtja ja meediategelase sõnul võiks jõulude eel ja ajal olla vähem kommertsi ja tunglemist kauplustes, seevastu aga rohkem kaasinimeste märkamist, soovi teha häid tegusid ja üldse südamlikkust.

VAATA VIDEOINTERVJUUD!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews