1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Joogalaager “Suhete ülenduses”
Joogalaager “Suhete ülenduses”

Joogalaager “Suhete ülenduses”

Simran Jooga palub pikemaks suviseks kohtumiseks broneerida oma kalendris 24.-25. augusti nädalavahetus Pärispea poolsaarel.

„Laagripäevade teooria ja praktika läbivaks teemaks on SUHTED. Vaatleme ja tunnetame endas seda teemat, et vabaneda piiravatest uskumustest ja võtta igast suhtest igas hetkes parim. Teeme nii tuttavalt turvalisi kui ka väljakutsuvalt värskeid KUNDALINI JOOGA harjutusi ja meditatsioone,“ lubavad korraldajad.

Laagrisse on oodatud vähemalt 16-aastased joogahuvilised. Sööki-jooki pole vaja kaasa võtta. Kõhupaide eest hoolitseb kogenud köögihaldjas Maily Kerdo. Kui pead toidus midagi kindlasti vältima, anna teada. Hea on keha-meelt joogalaagriks ette valmistades vähemalt mõned päevad varem loobuda nt lihast, maiustustest ja alkoholist ning juua piisavalt vett. Võimalusel luba endale reedel saunaskäik ja esmaspäeval puhkust.

„Joogatame olenevalt ilmast kas mere ääres, aias või saalis. Meie kasutada on ligi 150 aastat vana renoveeritud hubane seltsimaja ja nii mets kui ka meri. Ööbime seltsimaja toakestes. Soovijail on ka võimalus telkida. Transporti võime jagada,“ ütlevad korraldajad.

Head Uudised GoodNews