1. Avaleht
  2. Hingele
  3. JÄRGMISEL NÄDALAL EESTIS! Armastatud tervendaja Veet Mano seminarid toovad ellu tasakaalu
JÄRGMISEL NÄDALAL EESTIS! Armastatud tervendaja Veet Mano seminarid toovad ellu tasakaalu

JÄRGMISEL NÄDALAL EESTIS! Armastatud tervendaja Veet Mano seminarid toovad ellu tasakaalu

Veet-ManoJärgmisel nädalal taas Eestisse saabuv tervendaja Veet Mano õpetab ja aitab inimesi kolmel seminaril Tallinnas, Rakveres ja Viljandis ning nädalalõpp viib ta Taevaskojale energeetilisse laagrisse “Muutuste energia”. Üritustele on oodatud kõik inimesed.

Legendaarse India meditatsiooniõpetaja Osho käe all õppinud Veet Mano seminarid on ka Eestis juba tuntuks saanud ja tuntavat populaarsust kogunud. Internetiaadressil http://veetmano.eu/kogemuslood/2013-aasta-kogemuslood/ on tema oskuste läbi abi saanud inimesed kirjutanud palju positiivseid ridu oma headest kogemustest.

“Alles nüüd saan tunda, mida tähendab olla vaba hirmudest, olla kindlameelne ja julgeda vabalt suhelda inimestega, ilma et tunneksid ennast alaväärsena.”

“Pärast seminari olin justkui teise maailmas, nii rahulolev, ja pealegi tundsin inimeste mõtteid, mis olid minuga seotud!”

“On haruldane, et meil on võimalus kohtuda inimesega, kellele on nii palju antud – nii palju võimeid, et saata korda imesid!”

“Seminari vapustavaimaks kogemuseks oli see, kuidas inimesed (ja ka mina) ühe päevaga nii palju muutuda võisid!”

See on vaid osake neist inimesi vapustanud muljetest, mida nad on ise tahtnud teistega jagada.

Veet Mano seminarid, laagrid ja massaažiseansid on muutnud paljude elusid ja seda vaid paremuse poole. Selleks, et muuta oma elu kulgu, tasub tulla kohe-kohe algavatele Veet Mano seminaridele. 25. mail abistab tervendaja inimesi Tallinnas massaažigrupis “Selja-ja kaelavaludest vabaks!”, seanss toimub aadressil Pargi 35 kell 18-21. Järgmisel päeval, 26. mail toimub samas kohas kell 17.30-21.30 energeetiline seminar ning samasugused seminarid leiavad aset ka Rakveres Aqva Spa hotellis 27. mail ja esmakordselt ka Viljandis, 28. mail Härjapea karjamõisas, mõlemal pool on toimumise kellaajaks samuti 17.30-21.30.

29.-31. maini aga ootab karismaatiline õpetaja abivajajaid ja huvilisi Taevaskoja Puhkekeskusesse  Põlvamaal. 20. maini saab nendele üritustele sooduspileteid, kogu vajaliku info leiab tervendajaga kohtuda sooviv inimene aadressilt http://veetmano.eu/?=2500

Head Uudised GoodNews