1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Holistika Instituut kutsub tasuta tutvuma holistilise regressiooniteraapiaga
Holistika Instituut kutsub tasuta tutvuma holistilise regressiooniteraapiaga

Holistika Instituut kutsub tasuta tutvuma holistilise regressiooniteraapiaga

Leena Kivisild ja Maret Hein kutsuvad 7. novembril holistilise regressiooniteraapia (HRT) tasuta tutvustusõhtule.

Inimene on tervik: keha, meel (tunded ja mõtted) ja hing toimivad alati üheaegselt. Iga mõte, mida sa mõtled, iga tunne, mida sa tunned, mõjutab iga su keharakku, sest meeles toimuv on kehaga otseselt seotud. Ja ka vastupidi – kehas toimuv mõjutab seda, mis toimub su meeles. Kui üks osa sinust ei toimi harmoonias ülejäänuga, on kogu terviku töö häiritud.

Mis on HRT  eesmärk? HRT on tugi õnneliku elu loomisel. Me oleme harjunud pingutama ja „välja kannatama“, aga elu ei pea olema kannatus. HRT eesmärgiks on inimeste toetamine nii, et tavapärasest elust saaks parim võimalik elu. Parimas elus on heaolu, rahulolu ja õnnetunnet, aga sealt ei puudu ka areng ja väljakutsed. See on elu, mida elatakse täiel rinnal, nautides, tundes oma tugevaid külgi ja rakendades oma loomulikke andeid.

Instituut jagab sel õhtul infot ja kogemusi HRT eesmärgi, meetodi ja selle efektiivsuse kohta, seletab lahti, mis on holistiline rännak, millal pöörduda terapeudi poole, kuidas toimub kliendi ja terapeudivaheline koostöö, milliseid tulemusi võiks oodata ning kellele HRT sobib ja kellele mitte.

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews