1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HIRMUST ARMASTUSE SUUNAS I Maris Rom Fletcher andis välja oma esimese raamatu “Apollonia lugu. Depressioonist ärkamiseni”
HIRMUST ARMASTUSE SUUNAS I Maris Rom Fletcher andis välja oma esimese raamatu “Apollonia lugu. Depressioonist ärkamiseni”

HIRMUST ARMASTUSE SUUNAS I Maris Rom Fletcher andis välja oma esimese raamatu “Apollonia lugu. Depressioonist ärkamiseni”

Eestist pärit kirjanik, kirjastaja ning holistiline terapeut-nõustaja Maris Rom Fletcher andis välja oma esimese raamatu, mis kannab pealkirja “Apollonia lugu. Depressioonist ärkamiseni”.

Foto: Shutterstock.com

Oma arengusuuna ja vaadete poolest esindab Maris terviklikku maailmakäsitlust läbi seoste loomise ja isikliku arengu. Tema töö on samaaegselt ka tema hobi ning ta teeb seda suure armastusega. Inimeste arengu toetamine on osa tema eluviisist.

Marise esimene raamat on mõeldud avatud meele ja südamega inimestele. Selleni jõudmine pole kindlasti juhuslik. Tegu on tõestisündinud looga, mis räägib 32-aastase naise Apollonia elust, millel on temaga teised plaanid, kui tal endal.

See on lugu, mis räägib depressioonist, ärkamisest ja ausast intensiivsest valgustööst iseendas, mis viib lugeja teekonnale hirmust ja depressioonist armastuse ja ärkamise suunas. See on õpetlik, inspireeriv, sügavat mõistmist loov ning tervendav lugu.

Raamatu peamine eesmärk on jagada kogemusi päris elust, päris inimeselt päris inimesteni, andes lootust ja jõudu seal, kus seda väga vajatakse. Maris loodab, et tema raamat toob vastuseid ka inimeste elulistele küsimustele.

Raamat otse autorilt

 

 

Head Uudised GoodNews