1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HINGERAHU HEAKS I Harfimängija kutsub ühismeditatsioonile ja hingerahukursusele
HINGERAHU HEAKS I Harfimängija kutsub ühismeditatsioonile ja hingerahukursusele

HINGERAHU HEAKS I Harfimängija kutsub ühismeditatsioonile ja hingerahukursusele

Terapeut, harfimängija ja muusikalooja Kreet Rosin soovitas Facebookis ärevatel aegadel rahustavaid teraapiameetodeid. Naine kutsus kõiki üles osalema ühismeditatsioonil ning sisemist rahu ja elurõõmu andvast kursusest.

Vaata lähemalt Facebookist.

Heade uudiste portaal avaldab Kreet Rosina üleskutse.

On õppimisaeg. Meile on kingitud aega õppimiseks. Õppida pole kunagi hilja. Minu jaoks on päev korda läinud, kui olen sellel päeval omandanud mõne uue teadmise või oskuse või vaatenurga või sügavama taipamise. Selle “pisiku” olen ilmselt saanud oma armsalt isalt, kes targa mehena viis 75-aastaselt sisseastumisavalduse järgmisesse kooli. Minu üks lemmikutest füüsikamaailmas, Albert Einstein, on öeldnud väga targalt: “Hullumeelsus – see on korrata ühte ja sama asja ootuses saada erinevaid tulemusi.” Seega, tasub õppida midagi sellist, mis loob muutust. Minu meelest kehtib see tarkusetera lisaks senistele tegutsemis- ja õppimisharjumustele ka selle kohta, mis toimub sinu emotsioonide ja uskumuste valdkonnas. Kedrates saboteerivaid mõttemustreid ning hoides eneses kahjustavaid tundeid, võid enesele ja oma lähedastele teha suure karuteene.

Olles läbi paljude aastate õppinud erinevaid teraapiameetodeid, on minu kogemuse kohaselt neist üheks kõige tõhusamaks emotsionaalse vabaduse tehnika (järgmine META-EFT ehk emotsionaalse vabaduse tehnika 1.astme kursus toimub Skype vahendusel 7.aprillil, rohkem infot leiab Facebookist. See aitab vabastada sinu “emotsioonideseljakotist” seda, mis paneb sind käituma kahjustaval moel, aitab seniste harjumuspäraste reaktsioonide asemel vastata adekvaatselt ning kogeda suuremat sisemist rahu.

Emotsioonide rahustamise osas võib omal moel abi olla ka pillimängust (eriti kui sul õnnestub seda teha järve kaldal) ning ühismeditatsioonist.

Head Uudised GoodNews