1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HINGELE PAI! Anna hoogu ajakirjale, mida on päriselt hea lugeda
HINGELE PAI! Anna hoogu ajakirjale, mida on päriselt hea lugeda

HINGELE PAI! Anna hoogu ajakirjale, mida on päriselt hea lugeda

Merit Raju
Foto: Triin Maasik

“Tere! Mina olen Merit Raju. Üheksa aastat tagasi kirjutasin raamatu “Hingele pai” ja annan nüüd välja ajakirja Hingele Pai, mille lõime koos Marju Randmer-Nellisega. Oleme sellesse ajakirja panustanud poolteist aastat oma aega, pühendumust ja südamesoojust ning ajakirja esmanumber nägi trükivalgust veebruaris 2017. Eelmise aasta esimesel poolaastal saime Lehepunkti TOPis 1455 Eesti poodides müügil olevast perioodikatiitlist auväärsele 67. kohale, umbkaudu Säde ja Buduaari vahele!” kirjutab ajakirja “Hingele pai” peatoimetaja Merit Raju Hooandjas.

Mis teeb ajakirja Hingele pai eriliseks? 

Hingele Pai on kaasaegne ajakiri, tegemist on visuaalse, ilusa ja kvaliteetse ajakirjaga ja mis kõige tähtsam, ajakiri on loodud heal eesmärgil pakkuda lugejatele arendavat lugemist. Hingele Pai toetab enesehinnangut, on inspireeriv ja praktiline. Ajakirjas jagatakse praktilisi soovitusi täisväärtuslikumaks ja rahuldustpakkuvamaks eluks. Toimetuse valitud teemadeks on psühholoogia, tervis, meelerahu ja loovus, kodu-suhted- pere, aga ka töö ja efektiivsus, ettevõtlus ja investeerimine ning reisid ja loodus.

Ajakirjas ilmuvad artiklid ja fotod on puhas autorilooming ehk siis toimetus ei kasuta fotopanka ega anonüümseid tõlkeartikleid.

Uskumatu aga tõsi! Hingele pai on 100 % reklaamivaba

Hingele pai tähistab seda tunnet, mida selle ajakirja lugemine, sirvimine, vaatamine tekitab. Rahu ja heaolutunne – vastandina igapäevaelu kiirusele ja hektilisusele. See tuleb sellest, et Hingele Pai on müra- ja reklaamivaba.

Muuseas, head uudiste portaali GoodNews toimetus on ajakirja “Hingele pai” püsitellija alates ajakirja esimesest numbrist ja soovitab ka sinul nüüd anda uue ajakirjale taas hoogu! Hooandjas kogutud summa läheb kevadnumbri trükikulude toetuseks. Järgmine Hingele Pai ajakiri ilmub märtsi alguses ja edaspidi kolme kuu tagant. Hooandjatele saadetakse ajakirjad paberümbrikus koju. 

Monika Kuzmina Peatoimetaja